Ένοπλoι πήραν την αμοιβή του Πάριου έξω από το σπίτι του

25.09.2012
Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από το σπίτι του Γιάννη Πάριου με θύμα στενό συνεργάτη του.

Ληστές, με όπλα στα χέρια, έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του τραγουδιστή κι αφού επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο στενός συνεργάτης του, άρπαξαν χαρτοφύλακα που περιείχε χρήματα του Πάριου

Κι εδώ είναι το περίεργο της υπόθεσης, αφού φαίνεται ότι οι τέσσερις ληστές δεν χτύπησαν στην τύχη, αλλά γνώριζαν πολλές λεπτομέρειες. Γνώριζαν δηλαδή ότι στο σπίτι αυτό μένει ο Πάριος, ότι το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται από στενό του συνεργάτη (συχνά επιβαίνει και ο τραγουδιστής) και κυρίως, ήξεραν ότι το περασμένο σαββατοκύριακο, ο Πάριος έδωσε συναυλία στα Γιάννενα, άρα μαζί τους θα είχαν τα χρήματα από τις εισπράξεις.

Το σκηνικό της ληστείας συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στις 4. Το αυτοκίνητο βρισκόταν μπροστά στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή. Ξαφνικά, ένα άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι ληστές, το κλείνει, πετάγονται έξω και επιτίθενται στο στενό συνεργάτη.


Με λεία το χαρτοφύλακα, που περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο κι εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο.