Ποιος απειλεί να σκοτώσει τον Ρόμπερτ Πάτινσον;

05.09.2012
Πριν από μερικούς μήνες ο 26χρονος ηθοποιός έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε ότι είχε γίνει… κερατάς. Τώρα ανακαλύπτει ότι κινδυνεύει η ίδια του η ζωή!

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) δέχεται σοβαρότατες απειλές κατά της ζωής του και μάλιστα από τις δύο αδελφές του.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες θέλουν τη Λίζι (Lizzy) και τη Βικτόρια Πάτινσον (Victoria Pattinson) αφενός έξαλλες με την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) που ράγισε την καρδιά του αδελφούλη τους, αφετέρου έτοιμες για έγκλημα σε περίπτωση που εκείνος αποφασίσει να τη συγχωρήσει.

"Οι αδελφές του Ρόμπερτ του ξεκαθάρισαν ότι αυτό που του έκανε η Κρίστεν είναι ασυγχώρητο ενώ του τόνισαν ότι αφού έγινε ήδη μία φορά, είναι πολύ πιθανό να ξαναγίνει στο μέλλον. Μέχρι που τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν αν δεχτεί την άπιστη Στιούαρτ πίσω", μεταφέρουν πηγές του Radar Online τονίζοντας ότι οι δύο κοπέλες είναι απίστευτα προστατευτικές απέναντι στον μικρό αδελφό τους.

Αφορμή για τις εξελίξεις αυτές αποτελεί η τελετή για τα κινηματογραφικά βραβεία του MTV που θα πραγματοποιηθεί αύριο και στη σκηνή των οποίων λέγεται ότι θα ξαναβρεθούν μαζί και δημόσια οι δύο πρώην σύντροφοι.

Στα συγκεκριμένα βραβεία, ο Ρομπ και η Κρίστεν κερδίζουν κάθε χρονιά τα τελευταία τρία χρόνια το βραβείο για το καλύτερο κινηματογραφικό φιλί.

Αν μη τι άλλο, για αυτό και μόνο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η φετινή τελετή…

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το απόσπασμα από την πρώτη βράβευσή τους στα κινηματογραφικά βραβεία το MTV το 2009.

Ζ. Κ.