Απένταρη -αλλά καταχαρούμενη- η κόρη του Τζάκσον

05.09.2012
Οικονομικά προβλήματα (!) λέγεται ότι έχει η μοναχοκόρη του βασιλιά της ποπ όμως εκείνη δείχνει να τα αντιμετωπίζει με χαμόγελο.

Τον τελευταίο καιρό η Πάρις Τζάκσον (Paris Jackson) δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει τη θέση της στον ήλιο και κάνει συνέχεια δημόσιες εμφανίσεις ενώ έχει αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα 14 χρόνια της η κόρη του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) έχει άποψη, λόγο και κότσια, όμως –σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα- δεν έχει καθόλου χρήματα!

Και για να μην παρεξηγούμαστε, εξηγούμαστε.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "New York Daily News", η τεράστια περιουσία του Τζάκο –που αγγίζει τα $600 εκατομμύρια- ακόμη δεν έχει εκκαθαριστεί καθώς το ένα έκτο περίπου οφείλεται σε φόρους, και για τον λόγο αυτό τα τρία παιδιά του δεν έχουν αποκτήσει ακόμη πρόσβαση στα χρήματα που τους αναλογούν.

Με αυτά τα δεδομένα, μαθαίνουμε επίσης ότι η Πάρις, ο 15χρονος Πρινς Μάικλ και ο 10χρονος Μπλάνκετ αναγκάζονται να ζουν με ένα χαρτζιλίκι της τάξης των $70.000 (σχεδόν €56.000) τον μήνα! Κατάντια…

Κι όμως… Παρά τις εν λόγων οικονομικές δυσκολίες, η Πάρις δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετη καθώς ποζάρει ξεμαλλιασμένη και χαμογελαστή σε φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter της.

Όσο για το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών; Αυτό μπορεί να πάρει από δύο μέχρι και πέντε χρόνια, όμως μόλις γίνει, τα τρία παιδιά του Μάιλ Τζάκσον, ο οποίος πέθανε στις 25 Ιουνίου 2009, θα κληρονομήσουν και επίσημα τη μισή περιουσία του.

Η άλλη μισή θα πάει, σύμφωνα με τη διαθήκη του Τζάκσον στη μαμά του, Κάθριν (Catherine) η οποία πια είναι αμφίβολο ότι μπορεί να χειριστεί την οποιαδήποτε κατάσταση καθώς η υγεία της φαίνεται να την προδίδει σιγά σιγά.

Ζ. Κ.