Η Αντέλ διαψεύδει τον γάμο

31.08.2012
Τι και αν υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι την είδαν ντυμένη νυφούλα. Η ίδια η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι δεν φόρεσε ποτέ της νυφικό.

Η Αντέλ (Adele) προφυλάσσει πολύ την προσωπική της ζωή, εξ ου και ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος δύο μήνες πριν γεννήσει -γεγονός που αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβριο.

Τον τελευταίο καιρό η 24χρονη τραγουδίστρια έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, έχοντας αφοσιωθεί στην εγκυμοσύνη και τον σύντροφό της.

Όταν όμως ο φακός του "Life & Style" την συνέλαβε σε κάποια από τις σπάνιες στιγμές που βγαίνει από το σπίτι της, εστίασε στο δαχτυλίδι που κοσμούσε το δάχτυλο της βέρας και το συμπέρασμα προέκυψε αβίαστα: Η Αντέλ παντρεύτηκε μυστικά.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά προέκυψε και μάρτυρας, που έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον γάμο της με τον Σάιμον Κονέκι (Simon Konecki) καθώς ως καλεσμένος που ήταν είχε δει από κοντά τι φορούσαν η νύφη και ο γαμπρός!

Μέχρι εδώ όλα καλά. Έλα όμως που όλα αυτά φαίνεται ότι είναι απλά "φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες".

"Δεν είμαι παντρεμένη… Ζzzzz", έγραψε στη σελίδα της στο Twitter σήμερα η Αντέλ, βάζοντας μεμιάς τα πράγματα στη θέση τους.

Το μήνυμα είναι λιτό αλλά απόλυτα σαφές και ως προς το νόημα, αλλά και ως προς τη διάθεση της μέλλουσας μανούλας για την… ησυχία της.

Κοιμάται και μην την ξυπνάτε. Κοιμάται ανύπαντρη, όμως. Τουλάχιστον… προς το παρόν!

Ζ. Κ.