Με ποια Spice Girl βγαίνει ο Ράσελ Μπραντ;

28.08.2012
Νέο ζευγάρι στη βρετανική σόουμπιζ, που φαίνεται ότι ξεπήδησε μέσα από τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου τραγούδησαν τόσο ο Ράσελ Μπραντ (Russell Brand) όσο και οι Spice Girls, στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση ύστερα από τέσσερα χρόνια. (Δείτε την ερμηνεία τους στο βίντεο που ακολουθεί)

Εκεί, λένε οι κακές γλώσσες ότι έγινε και το "κακό" ανάμεσα στον 36χρονο ηθοποιό και την Τζέρι Χάλιγουελ (Geri Halliwell), οι οποίοι φαίνεται ότι είναι πια "κανονικό ζευγάρι".

"Είχαν βρεθεί μερικές φορές παλιότερα, αλλά κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών γνωρίστηκαν καλύτερα και το ένα πράγμα έφερε το άλλο", μεταφέρουν πηγές της εφημερίδας "The Sun", συμπληρώνοντας οι δυο τους, πολύ απλά… κόλλησαν!

"Όλοι νόμιζαν ότι ο Ράσελ αστειευόταν όταν έλεγε ότι είχε τρελή καψούρα με την Τζέρι, αλλά τελικά, ήταν αλήθεια", συνεχίζουν οι πηγές, τονίζοντας ότι ο Μπραντ χώρισε από την τελευταία του αγαπημένη, Ιζαμπέλα Μπρούστερ (Isabella Brewster) για να γυρίσει "καθαρός" σελίδα στη ζωή του.

Ο βρετανός κωμικός υπήρξε παντρεμένος για 14 μήνες με την Κέιτι Πέρι (Katy Perry) από την οποία πήρε διαζύγιο τον Φεβρουάριο.

Ζ. Κ.