Το οικογενειακό δράμα του Γιαννακόπουλου

28.08.2012
Ένα οικογενειακό δράμα ζει τις τελευταίες ώρες ο παλαίμαχος ποδοσφαιρστής του Ολυμπιακού, Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ο πεθερός του Δημήτρης Χρηστίδης ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή των Νέων Στύρων στην Εύβοια, όπου παραθέριζε με τη σύζυγό του.Ο άτυχος ηλικιωμένος πήγε στην παραλία με τη σύζυγό του για το καθιερωμένο πρωινό τους μπάνιο. Βούτηξαν και έμειναν μέσα στη θάλασσα αρκετή ώρα μέχρι τη στιγμή που η σύζυγος του θύματος βγήκε στην ακτή μόνη της. Ο άτυχος άνδρας συνέχισε να κολυμπά μόνος του.

Η ώρα όμως περνούσε κι εκείνος αργούσε να βγει έξω. Η γυναίκα του ανησύχησε κι άρχισε να τον φωνάζει. Τις φωνές της άκουσαν οι λουόμενοι και έτρεξαν κοντά της να μάθουν τι είχε γίνει. Ειδοποιήθηκε άμεσα το Λιμενικό της περιοχής, αλλά και το Λιμεναρχείο της Ραφήνας και οι έρευνες ξεκίνησαν αμέσως.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου άνδρα κράτησαν δύο 24ωρα. Τελικά, εντόπισαν την σορό του σε βράχια, δύο μίλια από το σημείο όπου κολυμπούσε. Η οικογενειά του είναι απαρηγόρητη, μη μπορώντας να πιστέψει πόσο άδικα χάθηκε ο άνθρωπός τους. .

Ο Γιαννακόπουλος προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην αγαπημένη του σύζυγο, η οποία έχει υποστεί σοκ από τον άδικο χαμό του πατέρα της.