Ακόμη ένας θάνατος στην οικογένεια Σταλόνε

28.08.2012
Οι δύσκολες μέρες συνεχίζονται για τον 66χρονο ηθοποιό που έχασε ακόμη έναν δικό του άνθρωπο.


Μόνο λίγες εβδομάδες πέρασαν από τον τραγικό θάνατο του γιου του, και ο Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) έχασε και την ετεροθαλή αδελφή του.

Η 48χρονη Τόνι-Αν Φιλίτι (Toni-Ann Filiti) πέθανε την Κυριακή το βράδυ στο σπίτι της μητέρα της, Τζάκι Σταλόνε (Jackie Stallone) από καρκίνο στον πνεύμονα και το συκώτι.

Η μικρή αδελφή του Σλάι είχε περάσει πολύ καιρό στα νοσοκομεία, αλλά πρόσφατα είχε πάρει εξιτήριο καθώς ήθελε να περάσει όσον καιρό της απέμεινε στο σπίτι της.

Λίγες μέρες νωρίτερα και μιλώντας στην "New York Post", η 90χρονη Τζάκι είχε εκφράσει την ελπίδα της για ένα θαύμα, που όμως δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ.

Αντίθετα, η μαμά Σταλόνε λέγεται ότι δεν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς της είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει τα δύο απανωτά χτυπήματα που της επιφύλασσε η μοίρα χάνοντας τόσο κοντά τον εγγονό και την κόρη της.

Ο 36χρονος Σέιτζ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 13 Ιουλίου και παρόλο που ακόμη εκκρεμεί το ολοκληρωμένο πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του, οι αρχές προσανατολίζονται προς την υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ζ. Κ.