Απίστευτο: Γνωστή τραγουδίστρια συνελήφθη στη Βραζιλία

28.08.2012
Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε πριν λίγες μέρες γνωστή τραγουδίστρια, η οποία ταξίδεψε μέχρι την Βραζιλία για να δει τον αγαπημένο της και τελικά κατέληξε στο κρατητήριο!

Ο λόγος για την Έρη Ζώρα, η οποία ξεκίνησε να πάει στην Βραζιλιά για να συναντήσει τον αγαπημένο της ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο ντε Σόουζα, αλλά όταν έκανε check in στο Ελευθέριος Βενιζέλος ούτε που φανταζόταν τι την περίμενε στη συνέχεια. «Έκανα check in Ελλάδα- Πορτογαλία και Πορτογαλία- Ρίο. Έδειξα κανονικά το διαβατήριο μου. Όταν έφτασα στην Πορτογαλία και μετά από καθυστέρηση που είχε το αεροπλάνο για Ρίο έξι ώρες, μπαίνω στο αεροπλάνο για Ρίο. Εκεί είδαν το διαβατήριό μου και μου είπαν ότι έχει λήξει και ότι έπρεπε να γυρίσω πίσω», εξηγεί στην espresso η τραγουδίστρια.

«Με πήγαν στην αστυνομία του αεροδρομίου για να εξακριβώσουν τα στοιχεία μου. Προσπαθούσα να επικοινωνήσω με την ελληνική πρεσβεία και να τους εξηγήσω ότι δεν ήταν μόνο δικό μου λάθος. Ήμουν χάλια και δεν μπορούσα να κάνω άλλες τόσες ώρες ταξίδι. Δεν με άφηναν να επικοινωνήσω ούτε με τον σύντροφό μου» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Τελικά, η "οδύσσεια" της Ζώρα έλαβε τέλος και η αοιδός επέστρεψε στην Ελλάδα μέσω Ρώμης . «Πέρασα σαράντα ώρες στον αέρα. Λυπάμαι γιατί πέρασα τόσους ελέγχους και κανείς δεν είδε ότι το διαβατήριο μου είχε λήξει. Έχω και εγώ ευθύνη, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που δεν κάνουν σωστά τη δουλεια τους"