Σχέση εξπρές για Τζον Μάγιερ - Κέιτι Πέρι

24.08.2012
Ο λύκος κι αν γέρασε κι άλλαξε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη του άλλαξε, μήτε την κεφαλή του!

Η παροιμία αυτή φαίνεται να καθρεπτίζει τον Τζον Μάγιερ (John Mayer) που σαν σωστός καζανόβας για μια ακόμη φορά καταφέρει να κλέψει την καρδιά διάσημης καλλονής και μετά να την αφήσει στα κρύα του λουτρού. Ο λόγος για την Κέιτι Πέρι (Katy Perry) που λανθασμένα θεώρησε πως βρήκε τον έρωτα στο πλευρό του γνωστού playboy της showbiz.

Όπως φημολογείται, οι δυό τους τα βρήκαν λίγο μετά τον χωρισμό της Κέιτι από τον… «βρωμιάρη» βρετανό κωμικό Ράσελ Μπραντ (Russel Brand).

Ο Τζόν βέβαια έχει από παλιά μαύρο μητρώο αφού είναι γνωστό για την κλήση του σε διάσημες καλλονές αλλά και για την τάση του να… βαριέται γρήγορα.

Σύμφωνα με πηγές, η Κέιτι αρχικά τον κράτησε σε απόσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά αυτός κατάφερε να τη ρίξει με τη γοητεία του και υποσχόμενος πως έχει αλλάξει. Τελικά αυτή ενέδωσε κι έπεσε με τα μούτρα ενώ μόλις αυτός την κατέκτησε, την παράτησε.

Η ένταση μεταξύ τους ήταν προφανής σε πάρτι κοινού φίλου τους την Τρίτη το βράδυ.

"Ήταν τόσο παράξενο! Η Κέιτι έμεινε σε ένα δωμάτιο όλη τη νύχτα και ο Τζον καθόταν σε άλλο δωμάτιο. Και όταν συναντήθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο απλά κατέβασαν τα κεφάλια και προσπέρασαν" είπε αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό.

«Υπήρχε εχθρότητα μεταξύ τους, κάτι που όλοι μπορούσαν να διαισθανθούν. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη» αποκαλύπτει.

Βέβαια κανένας από τους δύο δεν έφυγε νωρίς, δείχνοντας πως δεν συμβαίνει κάτι ενώ και οι δυό τους έμειναν μέχρι αργά, με την Κέιτι να μιλάει με ένα ξανθό μοντέλο και τον Τζόν να κάνει κουβεντούλα με μια καυτή μελαχρινή.

Οι κοινές τους εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα είχαν φουντώσει τις φήμες περί ειδυλλίου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι φίλοι της Κέιτι ανησυχούσαν αναφορικά με τη νέα της επιλογή συντρόφου.

Μίνκα Κέλι (Minka Kelly), Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson),Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ (Jennifer Love Hewitt), Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) και φυσικά Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), συμπληρώνουν τον κατάλογο των διάσημων αγαπημένων του Μάγιερ που φαίνεται ότι ξελόγιασε κι άφησε σύξυλη και την Πέρι.

Δ.Γ.