Η ρετσινιά της αντροχωρίστρας καταδιώκει τη Στιούαρτ

24.08.2012
Πολύ ευαίσθητο μας βγήκε αυτό το κορίτσι τελικά, αλλά εκ των υστέρων που της βγαίνει η ευαισθησία, τι να το κάνεις, δε βοηθάει την κατάσταση…

Ο λόγος για την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart), η οποία δε φτάνει που κλαίει μέρα νύχτα επειδή έχασε το Ρόμπερτ της μετά την κουτσουκέλα που του έκανε με το σκηνοθέτη της από τη Χιονάτη, τώρα υπάρχει κι άλλος ένας λόγος για να μη στερέψουν τα δάκρυα ποτέ.

Πληροφορήθηκε ότι η σύζυγος του εραστή της, Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders), Λίμπερτυ Ρος (Liberty Ross) έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

"Η Κρίστεν έχυσε ποτάμια δάκρυα όταν έμαθε ότι η Λίμπερτυ έχει την πρόθεση να χωρίσει το Ρούπερτ. Αισθάνεται σαν τη Σκάρλετ από το 'Όσα παίρνει ο άνεμος' και λέει ότι δεν πρόκειται να συγχωρήσει τον εαυτό της που πλήγωσε τα παιδιά του Ρούπερτ", είπε πηγή σε βρετανικό περιοδικό».

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να λέει ότι δεν τη νοιάζει για την καριέρα της, αλλά έκλαιγε γοερά επαναλαμβάνοντας "Τα κακόμοιρα τα παιδιά. Ποτέ δεν ήθελα να τα πληγώσω".

Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) μπορεί στις πρόσφατες συνεντεύξεις που έδωσε να φαινόταν ευδιάθετος, αλλά η καρδούλα του το ξέρει. Ο 26χρονος ηθοποιός περνάει πολύ δύσκολα κι αυτό μαρτυράει δήλωσή του σε φίλους του ότι αν κι ηθοποιός, "τόσο καλά δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ στη ζωή μου".

Από την άλλη, η Κρίστεν για συνέντευξη ούτε λόγος. Μόνο μία φορά εμφανίστηκε δημόσια κι αυτή μόλις τις προηγούμενες ημέρες σε δρόμο του Λος Άντζελες με σπορ ντύσιμο και βλέμμα σαν τη Μεγάλη Παρασκευή.

Γι’ αυτό το λόγο, η καλή της φίλη, Τζόντι Φόστερ (Jodie Foster), η οποία της έχει σταθεί πάρα πολύ σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο κατευθείαν αμέσως μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, την παροτρύνει να μη διστάζει να βγει και πάλι έξω να κυκλοφορήσει και να αντιμετωπίσει τον κόσμο και τα όποια αρνητικά σχόλια.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη μοναδική έξοδος της Κρίστεν που αναφέραμε παραπάνω, λέγεται ότι έγινε ύστερα από πολύ σπρώξιμο της Τζόντι.

Η Τζόντι φέρεται να έχει πει στην Κρίστεν ότι δεν έχει νόημα να κλείνεται στο σπίτι κι ότι όσο πιο γρήγορα βγει έξω κι «αντιμετωπίσει» τον κόσμο, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσει να προχωρήσει στη ζωή της."

Σύμφωνα με πηγή, μόλις η Τζόντι άκουσε πληροφορήθηκε το σκάνδαλο, πήρε αμέσως τηλέφωνο την Κρίστεν και της είπε ότι είναι εδώ για να τη στηρίξει. Τέλος, τη συμβούλευσε να μη δώσει καμία σημασία στο κράξιμο των media κι όποτε έχει ανάγκη κάποιο για να του ανοίξει την καρδιά της και να πλαντάξει στο κλάμα, αυτή είναι εδώ.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ