Ριάνα: Θα αγαπάω πάντα τον Μπράουν

20.08.2012
Στην πρόσφατη συνέντευξη της που προβλήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) η 24χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος έκανε μια λεπτομερή εξομολόγηση σχετικά με τα συναισθήματα που τρέφει για τον πρώην της και τραγουδιστή, Κρις Μπράουν (Chris Brown), αλλά και για τις κρυφές αιτίες πίσω από αυτή τη βίαιη σχέση.

Καθώς πολλές φήμες ακούγονταν κατά καιρούς για επανασύνδεση, η Ριάνα (Rihanna) που το αληθινό της όνομα είναι Ρόμπιν Φέντι (Robyn Fenty) ξεκαθάρισε ότι εκείνη και ο Μπράουν είναι απλά "πολύ στενοί φίλοι": "Προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης κι αυτό είναι. Αγαπιόμαστε και μάλλον θ' αγαπιόμαστε πάντα", είπε στην Όπρα.

Αφού περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια τις λεπτομέρειες που οδήγησαν στην τρομακτική κατάληξη εκείνης της νύχτας του 2009, στη γιορτή των βραβείων Grammy, παραδέχτηκε ότι μετά τη λήξη των ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του Μπράουν, τον Φεβρουάριο του 2011, οι δυο τους δουλεύουν πάνω στη φιλία τους, ενώ έχουν συναντηθεί μόλις πριν ένα μήνα στο Σεν Τροπέ.

"Έχουμε δουλέψει πάνω στη φιλία μας και τώρα είμαστε πολύ στενοί φίλοι κι αυτό δεν είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε ν' αλλάξουμε".

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ίδια στη συνέχεια, της είναι δύσκολο να βλέπει τον πρώην της γιατί νιώθει αντικρουόμενα συναισθήματα γι' αυτόν: "Είναι παράξενο γιατί το αγαπώ ακόμα. Νιώθω μια γροθιά στο στομάχι και πρέπει να διατηρώ αυτή την αινιγματική έκφραση και να μην το αφήσω να φανεί προς τα έξω. Πρέπει να το συγκρατήσω και να το καταπιέσω" εξήγησε πριν προσθέσει: "Όταν δεν καταλαβαίνεις αυτά τα συναισθήματα μπορεί να κάνεις πολλά λάθη".

Η Ριάνα ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν τρέχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους, σημειώνοντας ότι ο Μπράουν είναι εδώ και καιρό σε μια σταθερή σχέση (με το μοντέλο Καρουέτσε Τραν), ενώ η ίδια είναι μόνη. Παρόλα αυτά οι αναμνήσεις από τη σχέση τους θα παραμείνουν ζωντανές: "Νομίζω ότι είναι η αγάπη της ζωής μου. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας".

Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά: "Ήμασταν πολύ νέοι και πολύ αυθόρμητοι. Είχαμε ερωτευτεί και τρέχαμε με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Ξεχάσαμε τους εαυτούς μας, την ατομικότητα μας" παρατήρησε.

Μετά από αυτή τη "σκοτεινή περίοδο" που αντανακλόταν στη μουσική της, τα ρούχα της, αλλά και τη συμπεριφορά της, η νεαρή τραγουδίστρια κατάφερε να συμφιλιωθεί με το βίαιο τέλος της σχέσης τους μέσω της αναθέρμανσης της σχέσης της με τον πατέρα της, Ρόναλντ Φέντι (Ronald Fenty).

"Ήμουν πολύ θυμωμένη μαζί του. Ήμουν θυμωμένη για πολλά πράγματα από την παιδική μου ηλικία. Και δεν μπορούσαν να ξεχωρίσω το πώς ήταν ως σύζυγος από το πώς ήταν ως πατέρας", είπε ομολογώντας ότι ο πατέρας της υπήρξε βίαιος προς τη μητέρα της, Μόνικα Μπρέθγουεϊτ, ενώ το ζευγάρι χώρισε όταν εκείνη ήταν 16 ετών, δυο χρόνια πριν φύγει για τις ΗΠΑ.

Η Ριάνα αναγνώρισε ακόμη ότι ο εθισμός του πατέρα της ήταν που διέλυσε την οικογένεια τους, παρότι δεν έδωσε λεπτομέρειες για τη φύση αυτού του εθισμού. Τώρα, αφού έχει γεφυρώσει αυτό το κενό, είπε ότι έχει ξεκολλήσει από το σκάνδαλο με τον Μπράουν που στοίχειωνε την καριέρα της τα τελευταία τρία χρόνια.

"Πρέπει να προχωρήσω. Τον έχω συγχωρέσει. Μου πήρε πολύ καιρό. Ήμουν θυμωμένη για πολύ καιρό", δήλωσε. Όμως αυτή η συμφιλίωση πάει πακέτο με την ανάγκη της να ξέρει ότι ο πρώην της έχει επίσης θεραπευτεί από εκείνον τον καυγά.

"Τον αγαπώ πραγματικά, έτσι το βασικό για μένα είναι να είναι καλά με τον εαυτό του. Με ενδιαφέρει. Πραγματικά έχει σημασία για μένα να τα βρει με τον εαυτό του", είπε πριν διευκρινίσει για να μην παρεξηγηθεί: "Δεν μπορώ να πως στους ανθρώπους πώς πρέπει να νιώθουν. Έχουν κάθε δικαίωμα να είναι θυμωμένοι επειδή αυτό που συνέβη δεν ήταν καλό. Αλλά εγώ τον έχω συγχωρέσει".