Το μυστικό τηλεφώνημα του Μπραντ στην Τζένιφερ

15.08.2012
Οι φήμες τους θέλουν να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους, αλλά δεν αποκλείεται ότι οι δύο διάσημοι πρώην σύζυγοι να είναι πιο πολιτισμένοι από όσο νομίζουν πολλοί.


Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) τηλεφώνησε στην Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) να τη συγχαρεί για τον αρραβώνα της με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).

"Ο Μπραντ έκανε ένα σύντομο τηλέφωνο στην Τζεν για να της πει πόσο χαρούμενος ήταν που έμαθε ότι παντρεύεται. Μάλιστα τη ρώτησε χαριτολογώντας αν πρέπει να σημειώσει καμία ημερομηνία στην ατζέντα του", μεταφέρουν πηγές της εφημερίδας "The Mirror" συμπληρώνοντας ότι ο Πιτ είπε στην Άνιστον πόσο πολύ ελπίζει να είναι ευτυχισμένη.

Από την πλευρά του, ο 48χρονος σταρ έχει αρραβωνιαστεί την επί 7ετία σύντροφό του, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και τα δημοσιεύματα τους θέλουν να παντρεύονται κάθε σαββατοκύριακο!

Συγκεκριμένα λέγεται ότι το διάσημο ζεύγος πρόκειται να ανταλλάξει τους όρκους του στο εξοχικό του στη Νότιο Γαλλία αλλά υπάρχει μια -αναμενόμενη- παραπληροφόρηση σχετικά με το πότε.

Ο Πιτ και η Άνιστον παντρεύτηκαν το 2000 και χώρισαν το 2005 ανάμεσα σε όργιο φημών για τη σχέση που είχε ήδη δημιουργήσει εκείνος με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία "Mr & Mrs Smith", η οποία δεν ήταν άλλη από την Τζολί.

Οι ίδιοι αρνήθηκαν ότι ο δεσμός του ξεκίνησε πριν από το διαζύγιο του Μπραντ, αλλά... η ψυχούλα της Τζένιφερ το ξέρει...

Ζ. Κ.