Η στριπτιτζού ξαδέλφη της πριγκίπισσας... τσουρουφλίζει!

14.08.2012
Φωτιές φαίνεται ότι έχει ανάψει στο παλάτι του Μπάκινχαμ το σόι της νεαρής δούκισσας του Κέιμπριτζ.


Όπως φρόντισε, προφανώς, η ίδια να γίνει γνωστό, η Κατρίνα Ντάρλινγκ (Katrina Darling) -στριπτιτζού στο επάγγελμα- έχει μια μακρινή συγγένεια με την Κάθριν Μίντλετον (Catherine Middleton).

Συγκεκριμένα η προγιαγιά της και ο προπάππος της Κέιτ ήταν αδέλφια.

Ε, δεν χρειαζόταν και πολύ τα ΜΜΕ, πήραν την πληροφορία και της φέρθηκαν όπως της αξίζει!

Η νεαρή χορεύτρια όμως φροντίζει να μην αφήνει τον καιρό να περνά άσκοπα και κοιτάζει να εκμεταλλευτεί τη σχέση της με το παλάτι όσο καλύτερα μπορεί.

Με αυτό το σκεπτικό δέχτηκε και την άκρως δελεαστική πρόταση του περιοδικού "Playboy" και φωτογραφήθηκε γυμνή για το τεύχος του Σεπτεμβρίου έναντι ενός αξιοσέβαστου ποσού -έξι ψηφίων, παρακαλώ!

Στο εξώφυλλο του περιοδικού η Κατρίνα ποζάρει γυμνόστηθη ξαπλωμένη σε γούνες, κοιτάζοντας όλο νόημα τον φακό της Κλόντια Ζόζεφ (Claudia Joseph).

Για την ιστορία σημειώνουμε ότι οι δύο ξαδέλφες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ και βάζουμε στοίχημα ότι ούτε πρόκειται και να συναντηθούν κάποια στιγμή στο μέλλον.

Πάντως, η 22χρονη Ντάρλινγκ (!) δεν δείχνει να κάθεται με σταυρωμένα χέρια και θέλοντας να εξαργυρώσει τη φήμη που απέκτησε ξαφνικά, έχει μεταφέρει το προκλητικό νούμερό της με τίτλο "God Save the Queen" στη Νέα Υόρκη, όπου σύμφωνα με πηγές, έχει βρει ενδιαφέρουσα ανταπόκριση.

Ζ. Κ.