Αρραβωνιάστηκαν επισήμως Άνιστον και Θερού

13.08.2012
Από αλλού τις περιμέναμε τις χαρές αυτό το σαββατοκύριακο και από αλλού μας ήρθαν καθώς η 43χρονη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός είπε τελικά το "Ναι" στον αγαπημένο της.


Μπορεί οι φήμες να ήθελαν τους Μπραντζελίνα (Brangelina) να παντρεύονται αλλά τελικά ήταν τα νέα για τον επίσημο αρραβώνα της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) που αναστάτωσαν τη σόουμπιζ χθες.

"Ο Τζάστιν Θερού πέρασε υπέροχα τα γενέθλιά του την Παρασκευή και έλαβε το πιο απίθανο δώρο όταν η σύντροφός του, Τζένιφερ Άνιστον, δέχτηκε την πρόταση γάμου που της είχε κάνει", δήλωσε ο εκπρόσωπος του 41χρονου ηθοποιού στο περιοδικό "People" επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα εκτός από τον αρραβώνα και το γεγονός ότι η Τζεν είχε όντως αρνηθεί αρχικά την πρόταση του καλού της.

Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους 15 μήνες και από την αρχή της σχέσης τους οι κακές γλώσσες τους χώριζαν και τους τα ξανάφτιαχναν με εντυπωσιακό ρυθμό.

Τελικά φαίνεται ότι ο γάμος θα γίνει, χωρίς όμως προς το παρόν να έχει γίνει γνωστό το πού και το πότε. Ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Τζένιφερ θα ντυθεί νυφούλα στην Κρήτη μέχρι το τέλος του χρόνου. Θα δείξει...

Τώρα το αν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Άνιστον επέλεξε να δεχτεί την πρόταση γάμου του Θερού το Σ/Κ που υποτίθεται ότι ο πρώην σύζυγός της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) θα παντρευόταν τελικά την επί 7 χρόνια σύντροφό του, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie)... παίζεται! Εκείνη ξέρει.

Πάντως, για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Τζεν και ο Μπραντ χώρισαν το 2005 ύστερα από πέντε χρόνια γάμου, ενώ αμέσως μετά έγινε γνωστή η σχέση εκείνου με την Τζολί, την οποία είχε γνωρίσει στα γυρίσματα της ταινίας "Mr and Mrs Smith". Θυμηθείτε την ταινία από το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί.

Z. K.