JLo: μήνυση εκατομ. δολαρίων στον εκβιαστή της

08.08.2012
Μήνυση κατά του πρώην οδηγού της κατέθεσε η Τζένιφερ Λόπεζ, σύμφωνα και με το πρακτορείο Cover.

Η λατίνα τραγουδίστρια μηνύει τον πρώην οδηγό της Χάκομπ Μανούκιαν (Hakob Manoukian) και του ζητά ούτε λίγο, ούτε πολύ 20 εκατομμύρια δολάρια για την απόπειρα εκβιασμού του τελευταίου, εις βάρος της γνωστής τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που εξασφάλισε το δίκτυο '' TheWrap.com'', ο πρώην οδηγός προσπάθησε να αποσπάσει από την Τζένιφερ περί τα 2,8 εκατομμύρια δολάρια και ως αντάλλαγμα να κρατήσει το στόμα του κλειστό για τα όσα είδε και άκουσε το διάστημα που η Λόπεζ τον είχε στην υπηρεσία της.

Η μήνυση που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την περασμένη Παρασκευή, αναφέρει πως η συνεργασία Μανούκιαν – Λόπεζ λύθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και πως λίγο καιρό αργότερα ο δικηγόρος του πρώην οδηγού της Jlo, ζήτησε να προσληφθεί και πάλι ο πελάτης του στην ασφάλεια της τραγουδίστριας.

Ο τότε δικηγόρος του Μανούκιαν απαίτησε την γραπτή και προφορική δέσμευση της 42χρονης γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο πελάτης του θα αποκάλυπτε στα μίντια ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα της Λόπεζ από το διάστημα που εργαζόταν για εκείνη.

Η μήνυση από τη μεριά της Λόπεζ έρχεται μετά από μήνυση του πρώην οδηγού εις βάρος της Λόπεζ και της μάνατζέρ της Μπένι Μεντίνα με την κατηγορία της εξαπάτησης εις βάρος του και της αδικαιολόγητης λύσης της σύμβασης του με την Τζένιφερ. Ο Μανούκιαν ζητούσε τότε αποζημίωση για γενική ζημία που υπέστη και τις υπερωρίες που δεν του καταβλήθηκαν ποτέ!

Σύμφωνα μάλιστα με το δίκτυο ''TMZ'', ο Μανούκιαν υποστηρίζει πως από τη στιγμή που ξεκίνησε να εργάζεται για το πρώην ζεύγος Λόπεζ- Μαρκ Άντονι το 2005, οι άλλοτε αγαπημένοι σύζυγοι τον συμπάθησαν και ήταν τόσο ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες που τους παρείχε, έτσι ώστε τον έπεισαν να κλείσει την εταιρία του και να εργαστεί αποκλειστικά για εκείνους ως υπεύθυνος ασφάλειας και μεταφοράς τους.

Βάσει αυτών, ο πρώην οδηγός θα λάμβανε 200.000 δολάρια το χρόνο! Όμως, η συμφωνία χάλασε από τη στιγμή που η Τζένιφερ χώρισε με τον Μαρκ Άντονι και ο πρώην οδηγός ήρθε σε κόντρα με τη μάνατζερ της Jlo.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως η μάνατζερ Μπένι τον μισούσε, τον επέπληττε σε δημόσιους χώρους, του έκανε παρατηρήσεις για την κακή χρήση της αγγλικής γλώσσας που έκανε και ήταν εκείνη που βρέθηκε πίσω από την απομάκρυνσή του από την ασφάλεια της Λόπεζ.

Ο εκπρόσωπος της Τζένιφερ δεν έχει ακόμα προβεί σε δηλώσεις!