Η Κέιτι Πέρι ζευγάρι με τον Ρόμπερτ Πάτινσον!?!

07.08.2012
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι μόνη της (είναι?) μετά το διαζύγιο της με τον Ράσελ Μπραντ και κάθε βδομάδα μία νέα φήμη τη θέλει ζευγάρι με κάποιον, χωρίς όμως ποτέ να επιβεβαιώνεται η είδηση επισήμως

Θα μας τρελλάνει η Κέιτι Πέρι(Katy Perry) αφού σύμφωναμ με τα τελευταία νέα της σόουμπιζ του Χόλιγουντ, έβαλε πλώρη για τον πρόσφατα απατημένο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson).

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι μόνη της (είναι?) μετά το διαζύγιο της με τον Ράσελ Μπραντ και κάθε βδομάδα μία νέα φήμη τη θέλει ζευγάρι με κάποιον, χωρίς όμως ποτέ να επιβεβαιώνεται η είδηση επισήμως.

Ο αγαπημένος βρυκόλακας από την άλλη, είναι ομολογουμένως και επισήμως ο απατημένος σύντροφος της Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart), η οποία παραδέχθηκε δημόσια ότι λυπάται που τον απάτησε και τον πλήγωσε...

Η Κέιτι και ο Ρόμπερτ είναι φίλοι εδώ και πολύ καιρό και όπως φαίνεται εκείνη τον βοηθάει να ξεπεράσει τη στεναχώρια του, από την απιστία της Κρίστεν που ομολόγησε ότι τον απάτησε με τον παντρεμένο σκηνοθέτη της ταινίας Snow White and the Huntsman, στην οποία η ίδια πρωταγωνιστησε.

“Η Κέιτι τον στηρίζει πολύ και διαρκώς ανταλλάζουν τηλεφωνα και μηνύματα. Εκείνη είχε πάντα βλέψεις για τον Ρομπ. Εδώ και καιρό τον έβρισκε καυτό και σέξυ και δημόσια έχει παραδεχτεί ότι είναι υπέροχος" γράφει το περιοδικό Heat.

Ο βρετανός Ρόμπερτ πρόσφατα έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα της ταινίας της Κέιτι Katy Perry: Part of Me και αυτές τις μέρες σχεδιάζουν τη συνάντηση τους στην Αμερική.

Εκείνη συνδέθηκε πριν λίγο καιρό με τον Τζόν Μάγιερ, αλλά και τον Ρόμπερτ Ακροϊντ, αλλά δε φαίνεται να στέριωσε σε κάποια από τις δύο σχέσεις...

Το διαζύγιο την άφησε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και χωρίς καθόλου αυτοπεποίθηση - ένιωθε ότι δεν ήταν καλή για κανέναν” συνεχίζει το δημοσίευμα "αλλά τώρα για πρώτη φορά νιώθει καλά και δε σταματά να χαμογελάει”

Ε.Σ.