Πόρτμαν: το κιτς νυφικό & ο χορτοφαγικός μπουφές

07.08.2012
Μέσα στο Σαββατοκύριακο έλαβε χώρα ο παραμυθένιος αλλά μυστικός γάμος της Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) και οι λεπτομέρειες από την εβραϊκή τελετή έχουν γίνει γνωστές σιγά σιγά.

Η τελετή στην οποία συμμετείχαν περίπου 40 στενοί φίλοι και συγγενείς της 31χρονης ηθοποιού και του συζύγου της Μπέντζαμιν (Benjamin Millepied) έγινε στο Big Sur της Καλιφόρνια σε ένα ρομαντικό τοπίο ενώ ο μπουφές που ακολούθησε ήταν πλήρως εναρμονισμένος με την διατροφή της Πόρτμαν.

Η Νάταλι ακολουθεί αυστηρή χορτοφαγική διατροφή και για το λόγο αυτό από το μενού του γάμου αποκλεισμένο ήταν το κρέας και όλα τα ζωικά παράγωγα.

Η τελετή είχε διάρκεια 45 λεπτών και ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους ήταν και ο Macaulay Culkin αλλά και η Ιβάνα Τραμπ.

Πηγή του περιοδικού '' In Touch Weekly'' ανέφερε πως η Νάταλι έδειχνε τρισευτυχισμένη ενώ έλαμπε ολόκληρη.

Σε κάποια στιγμή του γλεντιού και σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση, οι καλεσμένοι σήκωσαν τους δύο νεόνυμφους ψηλά ενώ εκείνοι κάθονταν στις καρέκλες τους και προσπαθούσαν να ισορροπήσουν.

Τα γέλια και οι χοροί συνεχίστηκαν μέχρι τις 2 το πρωί.

Όσον αφορά το νυφικό, δεν ήταν κάποιο παλιό κομμάτι τελικά όπως είχε αρχικά ειπωθεί. Πρόκειται για μια λευκή δημιουργία του οίκου ''Rodarte'' που θύμιζε φόρεμα σχολικού χορού και έπεφτε μέχρι τη γάμπα της Πόρτμαν ενώ τα μανίκια ήταν καλυμμένα με διαφάνεια και το μπούστο του νυφικού κλειστό μέχρι το λαιμό.

Το νυφικό της 31χρονης δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα αλλά το πρόσωπό της και το κόσμημα που φορούσε επί κεφαλής, έσωσαν το λουκ.

Κατά την αποχώρησή τους, οι καλεσμένοι έπαιρναν ως δώρο πακετάκια με σπόρους λουλουδιών που πάνω τους έγραφαν τη λέξη ''Merci'', ευχαριστώ δηλαδή στην γαλλική γλώσσα.