Νεκρή γεννήθηκε η κόρη γνωστού τραγουδιστή

07.08.2012
Ένα τραγικό γεγονός πλήττει τον βρετανό τραγουδιστή Γκάρι Μπάρλοου (Gary Barlow), μέλος του αγαπημένου συγκροτήματος ''Take That''.

Ο 41χρονος τραγουδιστής και η επί 12 χρόνια σύζυγος του Ντον (Dawn) θρηνούν την απώλεια της κόρης τους που γεννήθηκε νεκρή.

Ο τραγουδιστής δημοσιοποίησε τα τραγικά νέα με ανακοίνωσή του:

''Η Ντον κι εγώ βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως χάσαμε το μωρό μας. Η Πόπη (Poppy) Μπάρλοου ήρθε στον κόσμο χωρίς ζωή στις 4 Αυγούστου στο Λονδίνο.

Αυτή τη στιγμή, θα επικεντρωθούμε στο να παρέχουμε στο παιδί μας μια όμορφη κηδεία και να συνεχίσουμε να αγαπάμε τα τρία μας παιδιά με όλη μας την καρδιά. Θα θέλαμε όλοι να σεβαστούν την οικογένειά μας, αυτή τη δύσκολη στιγμή''.

Το ζευγάρι που ζει ευτυχισμένο από το 2000, έχει ακόμα τρία παιδιά, τον 11χρονο Ντάνιελ, την 10χρονη Έμιλι και την 3χρονη Ντέζι!

Τον Απρίλιο και μέσω του Twiiter, ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα του ερχομού του τέταρτου παιδιού του. Ο Γκάρι και η Ντον είναι σε άσχημη κατάσταση και είναι αμφίβολη η προγραμματισμένη εμφάνιση του τραγουδιστή στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Και η ειρωνεία: Τα τραγικά νέα του χαμού της μικρής Πόπι Μπάρλοου έγιναν γνωστά μετά την γέννηση του τρίτου παιδιού του Μαρκ Όουεν, ενός ακόμα θρυλικού μέλους των Take That!