Ευείδη-Λουιζίδου: γιατί "τα χώνουν" στη Μενεγάκη;

07.08.2012
Η Τζόυς Ευείδη και η Ρένια Λουιζίδου που παίζουν μαζί στο θέατρο τα πήραν... στο κρανίο και τα είπαν έξω από τα δόντια για όσους κατακρίνουν αυτούς που δουλεύουν στο θέατρο και βλέπουν ότι “πουλάνε” τον εαυτό τους ως κομμάτι του lifestyle στα εξώφυλλα.

Και πώς νιώθουν άραγε τα κορίτσια για το ότι οι συνάδελφοι τους φωτογραφίζονται στα περιοδικά στις περιοδείες τους και προβάλλουν τις διακοπές τους. Αρχικά η Ρένια Λουιζίδου είπε όπως είδαμε στο ρεπορτάζ του Star: “Με έχετε δει σε καμία παραλία;”, για να συνεχίσει η Τζόυς Ευείδη σε πιο έντονο ύφος: “Εγώ μόνο τη Μενεγάκη έχω δει σε παραλία. Εμάς μας έχετε δει; Γιατί εμείς συνήθως δουλεύουμε και προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα. Γίνομαι μπαρούτι όταν ακούω για το lifestyle”, είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για το συσχετισμό καριέρας στο θέατρο και τα εξώφυλλα των περιοδικών λέγοντας: “Εμένα στα 25 χρόνια που έχω δουλέψει, δεν μου έχει χρειαστεί για να υπάρξω στη δουλειά. […] Αυτοί που πουλάνε υποχρεωτικά σαν εξώφυλλα, δεν πουλάνε υποχρεωτικά και στα ταμεία του θεάτρου”, είπε ρίχνοντας τη σπόντα της για όσους το κάνουν.