Κοκκίνου: "Με τα κιλά παθαίνω, με τις ρυτίδες όχι"

06.08.2012
Και τα διάσημα κορίτσια τραβάνε τα ζόρια τους και αυτό φαίνεται να μας δηλώνει και η Έλλη Κοκκίνου που έδωσε μάχη με το αδυνάτισμα και την κέρδισε αφού έχει χάσει ήδη 20 ολόκληρα κιλά.

«Με τις ρυτίδες δεν πανικοβάλλομαι, με τα κιλά όμως κάτι θα πάθω. Με πιάνει ένας πανικός», λέει η Έλλη και προσθέτει ότι «γι αυτό και δεν αφήνομαι να πάρω κιλά παραπάνω», ενώ όπως λέει στην αρχή της πορείας της: «ήμουν αρκετά κιλά παραπάνω, σε σχέση με σήμερα. Νομίζω, γύρω στα 20! Είχα και έχω υποθυρεοειδισμό- παίρνω κάθε μέρα χάπι. Τελικά, έχασα αυτά τα 20 κιλά με πάρα πολλή γυμναστική και καλή ποιοτική διατροφή. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, πολύ επώδυνο, στερήθηκα πολλά- ακόμη και μία απλή έξοδο για φαγητό, αφού δεν έβγαινα για να μην μπω σε πειρασμό. Να φανταστείς, πήγαινα σε τραπέζια φίλων μου, εκείνοι έτρωγαν τα πάντα και εγώ ήμουν με μία σαλάτα ή έπαιρνα μαζί μου ταπεράκια με μαρούλι, ένα ακτινίδιο και ένα γιαούρτι. Ήταν πολύ επίπονο.

Όμως, με βοήθησε πολύ στο να γίνω “στρατιώτης” ο πρωταθλητισμός που έκανα στο παρελθόν και αυτό που είχα μάθει ως αθλήτρια ότι για να πετύχω το στόχο μου πρέπει να υπομένω και να επιμένω. Όταν έχασα, λοιπόν, αυτά τα 20 κιλά, είπα πως πέρασα κάτι πάρα πολύ δύσκολο, που κανένας δεν μπορούσε να το καταλάβει, αλλά τα κατάφερα. Επομένως μπορώ να καταφέρω και πάρα πολλά άλλα πράγματα στη ζωή μου. Γιατί δεν είναι εύκολο να χάσεις τόσα κιλά- ειδικά όταν έχεις και πρόβλημα. Να φανταστείς, τα πόδια μου έβγαζαν φουσκάλες από το περπάτημα γιατί περπατούσα 4 ώρες κάθε μέρα, ως μέρος της γυμναστικής μου», δηλώνει η Έλλη. Ναι αλλά τώρα έκανε κορμάρα κουκλίτσα!

Ε.Α.