Στιούαρτ για λύπηση: δεν κάνει μπάνιο & όλο κλαίει

06.08.2012
Στο σπίτι του φίλου της και παραγωγού Τζιοβάνι (Giovanni Agnelli) φαίνεται πως βρήκε τελικά καταφύγιο η Κρίστεν Στιούαρτ και όχι στο πατρικό της όπως είχε αρχικά ειπωθεί.

Η 22χρονη ηθοποιός βιώνει ένα πραγματικό δράμα, αφού φέρεται σαν αποκαρδιωμένη έφηβος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ''Sun'', η Στιούατ που απάτησε τον αγαπημένο της Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) με τον 41χρονο σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders) έχει μετανιώσει φρικτά για τις πράξεις της.

Το δίκτυο ''RadarOnline'' αναφέρει πως η Στιούαρτ δεν σταματά να κλαίει, δεν θέλει να επικοινωνήσει με κανένα και δεν έχει δύναμη ούτε μπάνιο να κάνει, ούτε καν να πλύνει τα μαλλιά της.

Πηγή αναφέρει πω η Κρίστεν φορά επί μέρες τον ίδιο ίδιο μπλουζάκι και τρώει παγωτό. Το μόνο που θέλει είναι να κερδίσει και πάλι τον Ρόμπερτ, κάτι που μοιάζει απίθανο αυτή τη στιγμή.

Πάντως, η μεγάλη έκταση που έχει δοθεί στο θέμα, κάνει πολλούς να μιλούν για διαφημιστικό τρικ εν' όψει της τελευταίας ταινίας του ''Twilight Saga'' και ήδη ο κωμικός Γουίλ Φέρελ (Will Ferrell) διακωμώδησε σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνισή του τον χωρισμό Πάτινσον Στιούαρτ! Τσέκαρε και το βιντεάκι!