Η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον ανακτά την κηδεμονία

03.08.2012
Η Κάθριν Τζάκσον (Katherine Jackson) τα κατάφερε τελικά και έχει ξανά την συν-κηδεμονία των παιδιών του εκλιπόντος Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson).

Μετά το φιάσκο με την οικογένεια Τζάκσον και την 9ημερη απουσία της γιαγιάς των Πάρις, Πρινς και Μπλάνκετ και τα σενάρια περί απαγωγής της Κάθριν από τα ίδια της τα παιδιά, η κατάσταση φαίνεται να ομαλοποιείται.

Όπως αναφέρει το Radar Online, ο δικαστής που ασχολείται με το θέμα της επιμέλειας των παιδιών του Μάικλ. Μίτσελ Μπεκλοφ (Mitchell Beckloff) υπέγραψε την συμφωνία κατά την οποία η Κάθριν γίνεται και πάλι κηδεμόνας των παιδιών του Τζάκσον, μαζί με τον γιο του Τίτο Τζάκσον, TJ!

Όπως τόνισε ο δικαστής με δηλώσεις του:

''Είναι σαφές πως τα παιδιά αγαπούν την κυρία Τζάκσον, η οποία του παρέχει άριστη φροντίδα. Ο TJ Τζάκσον με τη σειρά του και η κυρία Τζάκσον κάνουν εκπληκτική δουλειά στην ανατροφή των παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πακέτο με την κηδεμονία των Πάρις, Πρινς και Μπλάνκετ , πηγαίνει και η περιουσία του βασιλιά της Ποπ ενώ ο ίδιος ο Μάικλ είχε ορίσει ως αντικαταστάτρια στην κηδεμονία των παιδιών του τη φίλη του Νταϊάνα Ρος- η οποία βέβαια στήριξε με την υπογραφή της τον TJ Τζάκσον στην διαμάχη της προηγούμενης εβδομάδας.