Μια περιουσία θα κοστίσει το σχολείο της Σούρι

03.08.2012
Μπορεί η μικρή Σούρι να περνά στιγμές χαλάρωσης στο πλευρό του μπαμπά της Τομ Κρουζ (Tom Cruise) όπως την μικρή την περιμένει βαρύς χειμώνας!

Όπως φαίνεται, η Κέιτ Χολμς (Katie Holmes) αποφάσισε να δείξει ποιός έχει τον έλεγχο της Σούρι, γράφοντάς την σε ιδιωτικό σχολείο, για το οποίο το εν διαστάσει ζευγάρι Κρουζ- Χολμς θα δαπανήσει ούτε λίγα ούτε πολύ, 40.000 δολάρια το χρόνο.

Η Σούρι θα ξεκινήσει από το φθινόπωρο να πηγαίνει στο σχολείο ''Avenues'' στο Τσέλσι της Νέας Υόρκης.

Μαζί με τα παραδοσιακά μαθήματα (λογοτεχνία, μαθηματικά μουσική, ανάγνωση, γραφή), η κορούλα του 50χρονου Τομ Κρουζ θα διδαχθεί και ισπανικά, ενώ το εν λόγω σχολείο έχει και οργανωμένο τμήμα γυμναστικής! Εν το μεταξύ, οι εγκαταστάσεις του σχολείου, βρίσκονται πολύ κοντά στο νέο διαμέρισμα της Χολμς στη Νέα Υόρκη.

Η Κέιτι μάλιστα, φροντίζει να μιλά για το σχολείο στη μικρή Σούρι που είναι ήδη ενθουσιασμένη και ανυπομονεί να ξεκινήσει.

Πάντως, το ''Avenues'' με παραρτήματα σε όλο τον κόσμο δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Κρουζ που φανταζόταν πως φέτος η κόρη του θα μυούνταν στα μυστικά της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας.

Αυτή τη στιγμή, ο 50χρονος φροντίζει να ευχαριστηθεί την επίσκεψή του με τη μικρή στο ''Disney World'' της Φλόριντα, δίχως τη Χολμς στο πλευρό τους!