Στιούαρτ- Πάτινσον: η πρώτη επαφή μετά το κέρατο

02.08.2012
Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την αποκάλυψη του σκανδάλου της απιστίας της Κρίστεν Στιούαρτ σε βάρος του Ρόμπερτ Πάτινσον.

Σύμφωνα με το δίκτυο '' Radar Online'', οι δύο ηθοποιοί έχουν επιτέλους αρχίσει να μιλούν ξανά.

Βέβαια, ο Πάτινσον δεν φαίνεται διατεθειμένος να συζητήσει αυτή τη στιγμή κάποιο σενάριο επαναπροσέγγισης με την 22χρονη πρώην αγαπημένη του.

Κι όσο εκείνος χαλαρώνει στο ράντζο της Ρις Γουίδεσπουν, η Κρίστεν βρίσκει καταφύγιο στην οικογένειά της. Η Στιούαρτ βρίσκεται ήδη στο Γούντλαντ Χίλς της Καλιφόρνια, όπου οι γονείς της Τζον και Τζουλς προσπαθούν να την παρηγορήσουν.

Οι γονείς της κινηματογραφικής Μπέλα, πιστεύουν πως η κόρη τους έχει ντροπιάσει τον εαυτό της και δεν κατηγορούν καθόλου τον Ρόμπερτ, τόνισε πηγή του περιοδικού ''Us Magazine''. H ίδια η Στιούαρτ φαίνεται πως είναι απόλυτα μετανιωμένη και συχνά τονίζει πόσο πολύ θα ήθελε να γυρίσει το χρόνο πίσω.

Εν το μεταξύ, στο πλευρό της Στιούαρτ, βρίσκεται και η ηθοποιός Τζόντι Φόστερ (Jodie Foster), η οποία είχε υποδυθεί την μητέρα της Κρίστεν στην ταινία ''Δωμάτιο Πανικού'' το 2002.

Η 49χρονη Τζόντι, που δεν συμφωνεί με τις πράξεις της Στιούαρτ και με τον πόνο που προκάλεσε στον Ρόμπερτ Πάτινσον, επικοινώνησε με την 22χρονη ηθοποιό και της τόνισε πως η αγκαλιά της είναι ανοιχτή για εκείνη.

Πάντως, ο Πάτινσον προετοιμάζει ήδη την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας ''Cosmopolis'' στις 13 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το περιοδικό ''People'', παρά τα όσα είχαν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες, ο 26χρονος ηθοποιός θα παραβρεθεί κανονικά στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας για την οποία δηλώνει υπερήφανος.