Στιούαρτ: πόσο καιρό απατούσε τον Πάτινσον;

30.07.2012
Τελικά η απιστία της Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) σε βάρος του Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) δεν ήταν η στιγμιαία απερισκεψία που είχε περιγράψει η 22χρονη ηθοποιός στη γραπτή δήλωση μεταμέλειάς της.

Ο κουνιάδος της πέτρας του σκανδάλου, του σκηνοθέτη Ρούμπερτ Σάντερς (Rupert Sanders) αποκάλυψε πως ο παράνομος δεσμός ανάμεσα στην Στιούαρτ και τον 41χρονο σκηνοθέτη διήρκησε μήνες ολόκληρους.

Ο αδερφός της συζύγου του Ρούπερτ, Λέοπολντ Ρος ( Leopold Ross) τόνισε στο περιοδικό ''People'' πως το πιο πιθανό είναι η παράνομη σχέση του ζευγαριού να ξεκίνησε στα γυρίσματα της ταινίας ''Η Χιονάτη και ο Κυνηγός'', ειδικά στην δεύτερη φάση των γυρισμάτων και συνεχίστηκε σε όλο το στάδιο του μονταρίσματος!

Ο Λέοπολντ υπερασπίστηκε μάλιστα την απατημένη αδερφή του Λίμπερτι, τονίζοντας πως εκείνη μετακόμισε από τη Βρετανία στο Χόλιγουντ για να δώσει στον σύζυγό της την ευκαιρία να απογειώσει την καριέρα του.

Εν το μεταξύ, φαίνεται πως το φλερτ με τον Σάντερς ξεκίνησε για την Στιούαρτ εξαιτίας της ζήλειας που η νεαρή ηθοποιός ένιωθε για την φιλία που είχε αναπτύξει ο Πάτινσον με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία ''Remember Me'', Έμιλι ντε Ρέιβιν (Emilie de Ravin)!

Κ.Π