Παρηγοριά σε καυτό ηθοποιό βρήκε η Ντέμι Μουρ

26.07.2012
Γέλασε και πάλι το χειλάκι της Ντέμι Μουρ (Demi Moore). Η 49χρονη ηθοποιό βρήκε αντικαταστάτη του Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) ο οποίος είναι μάλιστα καυτός και 12 χρόνια μικρότερός της.

Ο γόης ακούει στο όνομα Μάρτιν Χέντερσον (Martin Henderson) από τη Νέα Ζηλανδία και ο φακός συνέλαβε τα δύο πιτσουνάκια σε φούρνο του Κονέκτικατ. Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, η Ντέμι άκουσε ένα αγαπημένο της τραγούδι και ξεκίνησε να τραγουδά, να χορεύει και να φλερτάρει με τον Μάρτιν.

Στο ταξίδι του ζεύγους στο Κονέντικατ, η Ντέμι γνώρισε τον νέο της αγαπημένο σε φίλους ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν και πεζοπορία.

Εν το μεταξύ, λύση στο αδιέξοδο της σχέση τους με τη μητέρα τους, θέλουν να δώσουν οι κόρες της Ντέμι, Ράμερ (Rumer), Σκάουτ (Scout) και Ταλούλα Γουίλις (Tallulah Willis).

Οι νεαρές με τη βοήθεια και της συμμαθήτριάς τους Φράνις Μπιν Κομπέιν (Frances Bean Cobain) -κόρης του Κέρτ Κομπέιν και της Κόρτνεϊ Λαβ η οποία είχε και η ίδια πάρει ασφαλιστικά μέτρα κατά της μητέρας της το 2009- αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη διάσημη μαμά τους και να της δείξουν λίγη αγάπη.

Κ.Π