Aναδιώτης: "Σώθηκα από θαύμα τρεις φορές"

26.07.2012
Ο Νίκος Αναδιώτης γνωστός από την τηλεοπτική σειρά “Οι Βασιλιάδες” άνοιξε την καρδιά του στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly και μίλησε για όλα για τη ζωή του αλλά και για τα θαύματα που έχει ζήσει.

«Έχω αισθανθεί το θαύμα στη ζωή μου. Πολλές φορές έχω έρθει σε απόγνωση και με την προσευχή όλα ξεπερνιούνται. Η ζωή μου σώθηκε τρεις φορές από θαύμα, σε τρία μεγάλα ατυχήματα. Έχω τρακάρει με το αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Δεν πιστεύω στην τύχη. Δεν ήμουν τυχερός. Κάτι άλλο πρέπει να συνέβη», λέει ο ηθοποιός ενώ παραδέχεται ότι εκείνος έφταιγε στα δυο από τα τρία ατυχήματα: «Έπαψα να τρέχω, άρχισα να φοράω ζώνη. Ευχαριστώ πλέον για το καθετί που μου συμβαίνει», λέει ο ηθοποιός που έχει καταλάβει τώρα πώς πρέπει να φέρεται.

Ο Νίκος Αναδιώτης δηλώνει ότι η καλή του είναι η γυναίκα της ζωής του και ελπίζει να παντρευτούν μέσα στο 2012: «Δεν ξέρω αν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ήταν πάντως πολύ γρήγορη αγάπη. Ένας έντονος έρωτας κρύβει εγωισμούς και είναι ψυχοφθόρος. Η αγάπη τα καταπολεμά όλα αυτά. Οπότε προτιμώ να αγαπώ παρά να είμαι ερωτευμένος», τονίζει.

Ε.Α.