Θρίλερ με την κηδεμονία των παιδιών του Τζάκσον

26.07.2012
Το σήριαλ με την επιμέλεια των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) συνεχίζεται και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Η γιαγιά εμφανίστηκε, η επιμέλεια χάθηκε

Σε ένα περίεργο βίντεο των ειδήσεων του ABC αποφάσισε να εμφανιστεί και να λύσει τη σιωπή της η 82η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον. Η Κάθριν Τζάκσον που είχε να δώσει σημεία ζωής και επικοινωνίας με τα εγγόνια της εδώ και 9 ημέρες, εμφανίστηκε και υποστήριξε πως η φημολογία για πιθανή απαγωγή της από τα αδέρφια του Μάικλ είναι αναληθής.

''Υπήρξαν φήμες πως με έχουν απαγάγει. Είμαι εδώ σήμερα για να αποδείξω πως είμαι καλά. Τα παιδιά μου δεν θα μου έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο, θα ήταν χαζό''.

Στο εν λόγω βίντεο πάντως, γύρω από την Κάθριν, βρίσκονταν οι Ζερμέν, Τζάνετ και Ρέμπι ενώ η μητέρα του Μάικλ πολλές φορές μπέρδευε τα λόγια της και έδειχνε χαμένη. Αποκαλούσε μάλιστα ανιψιό και όχι εγγονό τον γιο του Μάικλ, Πρινς.

Στο γιατί δεν ενημέρωσε κανένα για την φυγή της- τις υποτιθέμενες διακοπές- η Κάθριν ανέφερε πως δεν ήθελε να έχει μαζί της κινητό.

Ο δικηγόρος Πέρι Σάντερς

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Πέρι Σάντερς ( Perry Sanders) επιβεβαίωσε νωρίτερα, πως η μητέρα του Μάικλ είχε έρθει επιτέλους σε επαφή με τα εγγόνια της, ενώ πηγές αναφέρουν πως η 14χρονη κόρη του Μάικλ, Πάρις ανακουφίστηκε που άκουσε την γιαγιά της επιτέλους!

Εν το μεταξύ, η ξαφνική εμφάνιση της Κάθριν, συνδέεται με την απόφαση του δικαστηρίου για προσωρινή κηδεμονία των τριών παιδιών του Μάικλ Τζάκσον, από τον ανιψιό του εκλιπόντα βασιλιά της Ποπ, του 34χρονου T.J.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Ο δικαστής Μίτσελ Μεκλοφ (Mitchell Beckloff) πήρε την απόφαση αλλαγή της κηδεμονίας, όχι γιατί η Κάθριν έκανε κάτι λάθος, αλλά γιατί δεν κατάφερε να εκπληρώσει τα καθήκοντα που της είχαν ανατεθεί. Μάλιστα, σε κατάθεσή του, ο προσωρινός κηδεμόνας των παιδιών TJ ανέφερε στο δικαστή πως σε τηλεφώνημά του στην Κάθριν Τζάκσον, την περασμένη Τρίτη, την άκουσε να μιλά παράξενα κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί.

Ο δικηγόρος της Κάθριν Τζάκσον, τόνισε στο δίκτυο RadarOnline πως το θέμα δεν έχει λήξει και πως εκείνος θα επιστρέψει στο δικαστήριο για να διεκδικήσει εκ νέου την κηδεμονία εκπροσωπώντας την πελάτισσά του.

Η Κάθριν Τζάκσον, τόνισε πάντως πως είναι πικραμένη που τα εγγόνια της απομακρύνθηκαν από την αγκαλιά της και πρόσθεσε πως η απόφαση του δικαστηρίου στηρίχθηκε σε ψευδή στοιχεία.

Κατερίνα Π.