Λύθηκε το μυστήριο με την εξαφάνιση της Κάθριν Τζάκσον

23.07.2012
Και ενώ μερικά μέλη της οικογένειας του βασιλιά της ποπ είχαν καλέσει "Silver Alert" για τη μαμά του που αγνοούνταν εδώ και μια εβδομάδα, άλλα ξαφνιάζονται και τη… φανερώνουν!

Είναι πολυμελής η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) αλλά ότι θα έχαναν ολόκληρο άνθρωπο μεταξύ τους, αυτό είναι κάτι που ξεπερνά κάθε φαντασία.

Κι όμως, αυτό φαίνεται ότι έγινε στην περίπτωση της Κάθριν Τζάκσον (Katherine Jackson) την οποία οι μισοί έλεγαν ότι έψαχναν και δεν έβρισκαν επί μία εβδομάδα, και οι άλλοι μισοί απλά… απορούν.

Χθες, ο Τρεντ Τζάκσον (Trent Jackson), ανιψιός της 82χρονης Κάθριν δήλωσε και επίσημα την εξαφάνιση της θείας του στην αστυνομία και οι έρευνες για τον εντοπισμό της ξεκίνησαν άμεσα.

Λίγο αργότερα, η ίδια η Κάθριν λέγεται ότι μίλησε η ίδια στις αρχές διαβεβαιώνοντάς την ότι δεν βρίσκεται σε κανένα κίνδυνο.

Το μυστήριο ανέλαβε να διαλευκάνει ο Ζερμέιν Τζάκσον (Jermaine Jackson) μέσω του Twitter του.
"Ας βάλω τέλος μια και καλή σε όλες τις ανοησίες που ακούω τις τελευταίες μέρες. Η Μητέρα είναι ασφαλής και καλά στην Αριζόνα με την κόρη της και αδελφή μας, Ρέμπι (Rebbie), όπου ξεκουράζεται κατόπιν συμβουλής του γιατρού της. Γι' αυτό τον λόγο δεν μπορώ να κατανοήσω πως θεωρείται 'αγνοούμενη'", γράφει ο Ζερμέιν τονίζοντας τη λύπη του για την ταραχή που η όλη ιστορία πρέπει να έχει προκαλέσει στα παιδιά του Τζάκο, τα οποία βρίσκονται υπό την επιμέλεια της γιαγιάς τους.

Το θέμα, φυσικά, δεν θεωρείται λήξαν ακόμη, ενώ οι αστυνομία συνεχίζει να μιλά με μέλη της οικογένειας ώστε να γίνει αντιληπτό αυτό που συνέβη ακριβώς.

Πάντως, το γεγονός ότι η συγκεκριμένη "εξαφάνιση" της γιαγιάς Κάθριν έρχεται μόνο μέρες μετά τη δημοσιοποίηση της κόντρας που ξέσπασε ανάμεσα στους Τζάκσον σχετικά με την αυθεντικότητα ή μη της διαθήκης του Μάικλ, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Ζ. Κ.