Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Γιατί... φρενάρει τον γάμο;

23.07.2012
Όλο παντρεύεται η πριγκίπισσα της ποπ και όλο στα σχέδια μένει. Γιατί;

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) πέρσι τα Χριστούγεννα και από εκείνη τη στιγμή, τα σενάρια για τον γάμο τους οργίασαν…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 40χρονος μάνατζερ θέλει να παντρευτούν αυτά τα Χριστούγεννα και μάλιστα "μετά φανών και λαμπάδων".

"Ο Τζέισον θέλει μεγάλο γλέντι και δεν το κρύβει, αλλά φαίνεται ότι η Μπρίτνεϊ δεν είναι και τόσο σίγουρη", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Star" εξηγώντας ότι η 30χρονη σταρ νιώθει ότι δεν χρειάζονται υπερβολές.

"Δεν θέλει να κάνει σχέδια γιατί δεν είναι σίγουρη αν είναι σωστό να κάνει έναν ανοιχτό και λαμπερό γάμο ή απλά να παντρευτεί τον αγαπημένο της σε στενό κύκλο", συνεχίζουν οι πηγές.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Μπρίτνεϊ και ο Τζέισον είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια ενώ η Σπίαρς έχει δύο γιους από τον γάμο της με τον χορευτεή Κέβιν Φέντερλαϊν (Kevin Federline), τον εξάχρονο Σον Πρέστον (Sean Preston) και τον 5χρονο Τζέιντεν Τζέιμς (Jayden James).

Ζ. Κ.