Πετσί και κόκκαλο έμεινε η Αν Χάθαγουεϊ

20.07.2012
Η τέχνη απαιτεί θυσίες και η 29χρονη ηθοποιός το αποδεικνύει περίτρανα με όσα πέρασε για να ερμηνεύσει με τον καλύτερο τρόπο την "Φαντίν" της…


Η Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) ήταν ανέκαθεν αδύνατη, όμως για τις ανάγκες του ρόλου της στη νέα κινηματογραφική προσαρμογή των "Αθλίων", έχασε 11 κιλά ενώ έκοψε αγορίστικα και τα πολύ πλούσια μαλλιά της.

Ακόμη και τα θεόστενα τζινάκια της φαίνονται σαν… βράκες επάνω της πια ενώ και η ίδια παραδέχτηκε ότι η δίαιτα που έκανε "δεν είχε καθόλου πλάκα".

Έχοντας ακολουθήσει ένα πρόγραμμα σκληρής γυμναστικής λίγο νωρίτερα μόνο και μόνο για να μπει στο κοστούμι της Κατγούμαν στην ταινία "The Dark Knight Rises" έκανε την όλη διαδικασία πιο κουραστική.

Όμως η διάσημη ηθοποιός την έφερε εις πέρας…

"Έχασα τα πρώτα 5 κιλά σε τρεις εβδομάδες με αποτοξίνωση και μετά έχασα τα υπόλοιπα 15 σε 14 μέρες με στέρηση φαγητού και άθληση, πράγμα όμως που δεν συνιστώ σε καμία περίπτωση", εξηγεί η Χάθαγουεϊ τονίζοντας ότι είχε διαρκώς κοντά της έναν διαιτολόγο και έναν γιατρό γιατί "αυτά τα πράγματα δεν είναι καθόλου αστεία". Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Κατά τα άλλα, η Αν συνεχίζει να είναι απίστευτα ευτυχισμένη στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της Άνταμ Σούλμαν (Adam Shulman), ο οποίος τη λατρεύει ακόμη και με λιγότερα κιλά…

Ζ. Κ.