Η γιαγιά Πιτ πρόσβαλε Σιλό και Αντζελίνα

20.07.2012
Κι άλλο χτύπημα δέχτηκε από την πεθερούλα της η διάσημη πολύτεκνη μαμά και αυτή τη φορά ήταν… κάτω από τη ζώνη.


Φαίνεται ότι η κόντρα που έχει ανοίξει ανάμεσα στις δύο γυναίκες του Μπραντ Πιτ (rad Pitt) καλά κρατεί καθώς έχουμε νέο –και σοβαρότατο- επεισόδιο ανάμεσά τους.

Πριν από λίγες μέρες η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έγινε έξαλλη με την Τζέιν Πιτ (Jane Pitt) ύστερα από επιστολή που δημοσίευσε η δεύτερη εναντίον του προέδρου Ομπάμα και των γκέι γάμων, τη στιγμή που τόσο εκείνη όσο και ο γιος της έχουν ταχθεί εδώ και χρόνια υπέρ και των δύο.

Τώρα το θέμα έγινε πιο προσωπικό καθώς η γιαγιά Πιτ λέγεται ότι ανακατεύτηκε σε θέματα των παιδιών. Και αυτά η Αντζελίνα δεν τα σηκώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Evening Standard", η Αντζελίνα τρελάθηκε με την πεθερά της όταν εκείνη αγόρασε στη Σιλό (Siloh) κοριτσίστικα ρουχαλάκια.

Άκουσον, άκουσον…

Εξοργισμένη σου λέει η Τζολί! Μα καλά, όλος ο κόσμος ξέρει ότι η 6χρονη κόρη της δεν γουστάρει φραμπαλάλες και φουστίτσες. Της αρέσει να ντύνεται –και να κουρεύεται- σαν αγόρι και οι γονείς της την αφήνουν να κάνει αυτό ακριβώς που θέλει από την πρώτη στιγμή.

Η γιαγιά που ζει;

Η Αντζελίνα θεώρησε την κίνηση αυτή της Τζέιν προσβλητική τόσο προς το παιδί της αλλά και προς την ίδια την οποία αμφισβήτησε κατάμουτρα.

Τώρα πια το θέμα είναι καθαρά στα χέρια του Μπραντ ο οποίος κλήθηκε επειγόντως "να μαζέψει τη μάνα του για να μην έχουμε χειρότερα".

Και ενώ η 37χρονη σταρ φαίνεται να την έχει την κρισούλα με την πεθερά της, μια άλλη διάσημη "νύφη" φαίνεται ότι τα πάει… ζάχαρη με τη δική της.

Η Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler) και ο αγαπημένος της Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) συνεχίζουν ανέμελοι τις διακοπές τους στο εξοχικό του σταρ στη λίμνη Κόμο και μαζί τους βρίσκονται οι γονείς και των δύο. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι "οι έξι τους περνάνε φίνα".

Ζ. Κ.