Η Κέιτι Πέρι θέλει σεξ σε αναπηρικό καροτσάκι

20.07.2012
Πέντε μήνες μετά τον επίσημο χωρισμό της από τον Ράσελ Μπραντ (Russell Brand) η 27χρονη τραγουδίστρια βλέπει την ερωτική της ζωή να γίνεται… βούκινο!


Ο 37χρονος πρώην σύζυγος της Κέιτι Πέρι (Katie Perry) είναι κωμικός και μάλιστα χειμαρρώδης με το χιούμορ να παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή του, οπότε από τη φύση του δεν μπορεί να ξεφύγει.

Έτσι, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν (Howard Stern) και εκείνος τον ρώτησε ανοιχτά "αν η σεξουαλική ζωή του με την Κέιτι δεν ήταν αρκετά… προχωρημένη για εκείνον", ο Ράσελ δεν άντεξε και αφού ξεκίνησε με μορφή πλάκας κατέληξε πολύ πιο σοβαρά.

"Ήταν πρόθυμη να το κάνει και σε αναπηρικό καροτσάκι. Και εγώ δεν τα θέλω τα παράξενα πια. Δεν έχω χώρο στη ζωή μου γι' αυτά", απάντησε προς έκπληξη του δημοσιογράφου ο Μπραντ ο οποίος προχώρησε και σε πιο προκλητικές δηλώσεις χαρακτηρίζοντας τη ζωή του με την Πέρι σαν "δίαιτα με… ρύζι".

"Όταν είσαι σε μόνιμη δίαιτα με ρύζι και κάποια στιγμή κάποιος σου λέει σου χαρίζω το εργοστάσιο σοκολάτας μου, δεν μπορεί… θα τρελαθείς", απάντησε με νόημα ο Μπραντ σε σχόλιο του Στερν σχετικά με το αμόκ που λέγεται ότι έπιασε τον ηθοποιό μετά τη διάλυση του 14μηνου γάμου του με την Πέρι.

Δεν είχε αφήσει θηλυκή γάτα ο Ράσελ, λένε οι κακές γλώσσες, και εκείνος εξηγεί με μια ιδιαίτερα γλαφυρή παρομοίωση το γιατί.

Πάντως, φαίνεται πως ό,τι και αν ένιωθε το έχει ξεπεράσει πια ο ηθοποιός έχοντας βρει τον έρωτα στο πλευρό της νεαρής Ιζαμπέλα Μπρούστερ (Isabella Brewster).

Ζ. Κ.