JLo & Κάσπερ: Η πρώτη κοινή συνέντευξη

18.07.2012
Όχι μόνο δεν κρύβουν τον έρωτά τους η Λατίνα σταρ και το αγόρι της, αλλά μιλούν πλέον ανοιχτά γι' αυτόν.


Τι και αν έχει παντρευτεί –και χωρίσει φυσικά- τρεις φορές η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez); Ακόμη πιστεύει στον παραμυθένιο γάμο και δηλώνει ανοιχτή –και έτοιμη- για τον τέταρτο.

Στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει αυτό τον καιρό μαζί με τον Ενρίκε Ινγκέσιας (Enrique Inglesias) η 42χρονη σταρ εμφανίστηκε μαζί του στην εκπομπή "Good morning America" και μίλησαν μεταξύ άλλων για τον έρωτα, τον γάμο και τους συντρόφους τους, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι στην ίδια εκπομπή εμφανίστηκε και για πρώτη φορά ο Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) ο οποίος μίλησε σχεδόν με δέος για την αγαπημένη του, δηλώνοντας απερίφραστα ότι "εκείνη είναι το αφεντικό" ενώ αποκάλυψε ότι ο έρωτάς τους δεν ήταν κεραυνοβόλος.

"Ήταν κάτι πολύ φυσικό όπως συνέβη. Δεν υπήρχε τίποτα πιο πριν. Ούτε φλερτ ούτε τίποτα", ξεκαθάρισε ο Κάσπερ, ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε πώς καταφέρνει να συνεργάζεται με την αγαπημένη του –δεδομένου ότι η Λόπεζ τον έχρισε χορογράφο και καλλιτεχνικό διευθυντή όλης της περιοδείας.

"Μερικές φορές της λέω κάτι, της δίνω σημειώσεις, αλλά στο τέλος της μέρας δεν έχει και πολλή σημασία γιατί… εκείνη είναι το αφεντικό", παραδέχτηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Σμαρτ –όνομα και πράγμα (σ.σ. Σμαρτ στα αγγλικά σημαίνει έξυπνος!).

"Ναι, για μένα το μεγαλύτερο όνειρο είναι το παραμύθι και δεν θα σταματήσω να πιστεύω σε αυτό", απάντησε όλο γλύκα με τη σειρά της η Τζένι όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν σκέφτεται να την ξαναβάλει την κουλούρα, σε αντίθεση με τον Ενρίκε ο οποίος παρότι έχει δεσμό με την τενίστρια Άνα Κουρνικόβα εδώ και 11 χρόνια, δεν του έχει καν περάσει από το μυαλό να την αποκαταστήσει.

Όσο για τον εκάστοτε σύντροφό της; "Μπορεί να είναι κάπως δύσκολο για τον οποιονδήποτε να είναι στο πλευρό μου, αλλά στο τέλος της μέρας ξέρω ότι το αξίζω", δήλωσε η JLo. Και ποιος θα διαφωνήσει μαζί της;


Ζ. Κ.