Τίγκα στα χάπια το σπίτι του υιού Σταλόνε

18.07.2012
Και ενώ ακόμη αναμένεται το επίσημο πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του, τα ευρήματα στο σπίτι του Σέιτζ Σταλόνε (Sage Stallone) δημιουργούν επιπλέον ερωτηματικά.

Ο 36χρονος γιος του Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες την Παρασκευή και εξαιτίας μερικών κουτιών από χάπια που βρέθηκαν κοντά στο κρεβάτι του, η πρώτη σκέψη ήταν ότι πέθανε από υπερβολική δόση.

Στο μεταξύ –και ενώ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων εκκρεμούν ακόμη- οι έρευνες στο σπίτι του άτυχου νέου αποκάλυψαν μερικά στοιχεία που μπερδεύουν την ιστορία.

Έτσι, λέγεται ότι βρέθηκαν περίπου 50 μπουκάλια που χρησιμοποιούν οι φαρμακοποιοί για να συσκευάζουν χαπάκια που φτιάχνουν με βάση την εκάστοτε συνταγή.

Το ενδιαφέρον, βέβαια, εστιάζεται στο ότι τα συγκεκριμένα δοχεία ήταν μεγάλα και χωρούσαν μέχρι και 500 χάπια το καθένα ενώ εντύπωση προκαλεί ότι τα περισσότερα από αυτά ήταν άδεια.

Σύμφωνα με τη New York Post, πολλά από αυτά τα χάπια περιείχαν υδροκωδεΐνη, στοιχείο που βρίσκουμε στο ισχυρό οπιούχο αναλγητικό Vicodin.

Τα ερωτηματικά είναι πολλά και σε αυτά έρχονται να προστεθούν οι ισχυρισμοί της μητέρας του Σέιτζ, Σάσα Τσακ (Sasha Czak) η οποία υποστηρίζει ότι ο γιος της πέθανε από λάθος του οδοντιάτρού του.

Συγκεκριμένα, η πρώην κυρία Σταλόνε θεωρεί ότι η απόφαση του γιου του να βγάλει ταυτόχρονα τέσσερα (!) δόντια όπως του πρότεινε ο γιατρός του πριν από λίγες μέρες ήταν αυτή που του στοίχισε και τη ζωή.

Ακόμη λίγες εβδομάδες υπομονή και η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση θα βάλει τα πάντα στη θέση τους.

Ζ. Κ.