Ξανά στην αγκαλιά του Κρουζ η Σούρι

18.07.2012
Ο φακός καταγράφει την πρώτη συνάντηση μπαμπά και κόρης μετά το διαζύγιο.


Με τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή να τρέχουν έτσι ώστε να μην τις… προλαβαίνει, αλλά και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στα κόκκινα, ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) έφτασε σε ένα σημείο που αναγκάστηκε να τραβήξει την πρίζα για χάρη της κόρης του.

Το ίδιο βράδυ που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας του "Oblivion", ο 50χρονος σταρ πέταξε στη Νέα Υόρκη όπου πήγε κατευθείαν στο σπίτι της Χολμς για να παραλάβει τη μικρή, την οποία είχε να συναντήσει από τα μέσα Ιουνίου, λίγο πριν η καλή του σύζυγος του κάνει την "έκπληξη" με το διαζύγιο.

Πληροφορίες θέλουν τους δύο πρώην συζύγους να μην είχαν απολύτως καμία επαφή κατά τη διαδικασία ενώ μπαμπάς και κόρη έμειναν στο ξενοδοχείο "Greenwich", το οποίο όπως ήταν φυσικό πολιορκείται νυχθημερόν από παπαράτσι.

Η Τομ κρατούσε –ως συνήθως- αγκαλιά τη Σούρι ενώ εκείνη κρατούσε στα χέρια της ένα από τα πολλά λούτρινα ζωάκια τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Στο ξενοδοχείο έφτασε λίγο αργότερα και η αδελφή του σταρ, Κας Μαπόδερ (Cass Mapother) με μια αγκαλιά παιχνίδια, προφανώς για να περάσει λίγη ώρα με την ανιψούδα της.

Κατά τα άλλα, και ενώ η Κέιτι έχει ήδη κερδίσει την κύρια κηδεμονία της κόρης της οι δυο τους ενεπλάκησαν σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα πριν από δύο μέρες που, σύμφωνα με πληροφορίες, τάραξε πολύ τη Σούρι. Οπότε η παρουσία και μόνο του μπαμπά Τομ θα τη βοηθήσει.

Ζ. Κ.