Ο Τραβόλτα πνίγει το γκέι σκάνδαλο στη... Μύκονο

18.07.2012
Δεν πάει να καίγεται ο κόσμος γύρω του… Ο διάσημος 58χρονος ηθοποιός κάνει διακοπές. Και μάλιστα στην Ελλάδα.


Με το σεξουαλικό σκάνδαλο γύρω από το όνομά του να μην έχει περάσει ακόμη στα ψιλά, κάποιοι θα περίμεναν ότι ο Τζον Τραβόλτα (John Travolta) θα προτιμούσε να μείνει κάπου κρυμμένος.

Όμως όχι. Αντί να κρυφτεί ο ηθοποιός πήρε από το χέρι τη γυναίκα του και έβαλαν πλώρη για Κυκλάδες. Ναι, ναι… τις δικές μας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η κάμερα κατέγραψε τον Τραβόλτα και την Κέλι Πρέστον (Kelly Preston) να περπατούν ανέμελοι στα σοκάκια της Μυκόνου χαιρετώντας τον κόσμο που τους αναγνώριζε αμέσως, ενώ στο τέλος έφτασαν στο λιμάνι όπου ανέβηκαν μαζί με άλλους επιβάτες σε ένα ταχύπλοο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι πληροφορίες θέλουν το διάσημο ζεύγος να επισκέφτηκε τη χώρα μας καλεσμένοι της Μαριάνας Λάτση με τη θαλαμηγό της οποίας οργώνουν το Αιγαίο.

Σήμερα λέγεται ότι η εκλεκτή ομήγυρη, η οποία παρεμπιπτόντως συμπληρώνεται από τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert de Niro), βρίσκεται ήδη στη Σαντορίνη.

Κατά τα άλλα, το θέμα με τους διάφορους μασέρ που εμφανίζονται από διάφορες κατευθύνσεις κατηγορώντας τον σταρ για σεξουαλική παρενόχληση, δεν φαίνεται να αγγίζει στο παραμικρό τον ίδιο και τη σύζυγό του, οι οποίοι συνεχίζουν να εμφανίζονται παντού και πάντα μαζί. Αν και όχι πάντα το ίδιο επιτυχημένα!

Ζ. Κ.