Η Κίντμαν έχασε τα παιδιά της από... πλύση εγκεφάλου

13.07.2012
Καθώς ο θόρυβος γύρω από το πολύκροτο διαζύγιο του Τομ Κρουζ (Tom Cruise) από την Κέιτι Χολμς δεν έχει κοπάσει, έρχονται στο φως και άλλες αποκαλύψεις, πιο παλιές αλλά καθ' όλα σχετικές.


Ανάμεσα στα διάφορα που έχουν ακουστεί με αφορμή την ξαφνική παντιέρα που σήκωσε η τελευταία κυρία Κρουζ αφήνοντας σύξυλο τον διάσημο σύζυγό της είναι και η επαφή που υποτίθεται ότι εκείνη είχε με τη Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον 50χρονο σταρ και υιοθέτησε δύο παιδιά μαζί του.

Οι δύο γυναίκες λέγεται ότι μιλούν για τα πολλά κοινά μεταξύ τους, ενώ η Κίντμαν συμβούλεψε τη Χολμς ώστε να μην πάθει και εκείνη τα… δικά της που είναι και πολύ πολύ σοβαρά.

Ένα διαζύγιο δεν είναι τίποτα σπουδαίο πια, εκτός και αν υπάρχουν παιδιά στη μέση. Και στην περίπτωση της Νικόλ και του Τομ όχι μόνο υπήρχαν, αλλά απαρνήθηκαν πλήρως τη μητέρα τους, ειδικά μετά το διαζύγιο του 2001.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Μάρτι Ράθμπουν (Marty Rathbun) το γεγονός για το οποίο ανέκαθεν κατηγορούσε τον Κρουζ η Κίντμαν όχι μόνο αληθεύει, αλλά αποκαλύπτει και λεπτομέρειες.

Ο Ράθμπουν υπήρξε μυημένος στη Σαϊεντολογία επί 27 χρόνια μέχρι που εγκατέλειψε το 2007 και υποστηρίζει ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι τα παιδιά του ζευγαριού –ο 17χρονος σήμερα Κόνορ και η 19χρονη Ιζαμπέλα- υπέστησαν ισχυρή πλύση εγκεφάλου από τη θρησκευτική οργάνωση ώστε να απομακρυνθούν από τη μητέρα τους μια και καλή.

Αυτό είναι που, προφανώς, έτρεμε και η Κέιτι για τη Σούρι της και δεν την άφηνε ρούπι. Έχει φτάσει έξι χρονών το παιδί και ζήτημα είναι αν περπατά καθόλου. Όλο αγκαλιά τη βλέπεις.

"Τα παιδιά έδιναν συνέχεια αναφορά στον Κρουζ για το τι συνέβαινε ανάμεσα σε εκείνα και τη μητέρα τους ενώ η εκκλησία τους έλεγε συνέχεια ότι η Κίντμαν είναι ένας 'κατασταλτικός άνθρωπος'", χαρακτηρισμός που σύμφωνα με τους κανόνες της Σαϊεντολογίας πρέπει να μένει στο περιθώριο, ενώ τους απαγόρευαν να του ανοιχτούν, ή ακόμη και να περνούν πολύ χρόνο μαζί του.

Επιπλέον ο Ράθμπουν αποκαλύπτει ότι η εκκλησία της Σαϊεντολογίας παρακολουθεί πολύ στενά όλα τα πρωτοκλασάτα μέλη του, ωθώντας τα να κόψουν τους δεσμούς με "τέτοιου είδους ανθρώπους", ακόμη και αν είναι γονείς, φίλοι ή συγγενείς.

Το 2007, η Κίντμαν είχε αποκαλύψει συντετριμμένη ότι τα παιδιά της την προσφωνούν με το όνομά της και όχι ως "μαμά", γεγονός όμως που μάλλον άλλαξε πρόσφατα καθώς η Μπέλα παραδέχτηκε ότι "αγαπά τη μανούλα της". Έστω…

Όπως ήταν φυσικό, η αντίδραση της θρησκευτικής οργάνωσης ήταν άμεση χαρακτηρίζοντας τον κύριο Ράθμπουν "έναν αφορισμένο αποστάτη", οπότε και "άκρως αναξιόπιστη πηγή και ψεύτη".
Ποιος ξέρει… Το σίγουρο είναι ότι το σίριαλ θα έχει και συνέχεια.

Ζ. Κ.