Η Ντέμι Μουρ επιθύμησε τις κόρες της

13.07.2012
Δεν της φτάνει ο πόνος που έχει με τα ερωτικά της τον τελευταίο τρόπο, φαίνεται ότι δεν της έχει μείνει ώμος για να κλάψει. Ούτε και των παιδιών της. Και δεν το αντέχει.

Όπως μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο "Cover Media" η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) νιώθει χάλια γιατί της λείπουν οι κόρες της, οι οποίες δεν έχουν σταθεί δίπλα τους όπως θα περίμενε εκείνη. Αντίθετα μάλιστα…

Φαίνεται ότι η 23χρονη Ράμερ (Rumer), η 20χρονη Σκάουτ (Scout) και η 17χρονη Ταλούλα (Tallulah) δεν έχουν συγχωρήσει τη μαμά τους που δεν έχει καταφέρει ακόμη να ορθοποδήσει από τον χωρισμό της από τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και την έχουν βάλει στον… πάγο!

"Η Ντέμι έχει να μιλήσει με τα κορίτσια ολόκληρες εβδομάδες και εκείνη δεν μπορεί να το ξεπεράσει", μεταφέρουν πηγές του RadarOnline τονίζοντας ότι η στάση των κοριτσιών κάνουν μόνο χειρότερη την κατάσταση της μαμάς τους.

"Καμιά τους δεν απαντά στα τηλεφωνήματα, ούτε στα γραπτά μηνύματα που τους στέλνει η Μουρ και κοντεύει να τρελαθεί", συνεχίζουν οι πηγές εξηγώντας ότι τα κορίτσια στάθηκαν στο πλευρό της διάσημης μαμάς τους από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η απιστία του συζύγου της μέχρι την κατάρρευσή της και την θεραπεία αποτοξίνωσης που ακολούθησε.

Όμως, αφού τελικά είδαν ότι δεν έφταναν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, οι δεσποινίδες Γουίλις αποφάσισαν να την αφήσουν στη μοίρα της, "μπας και συνέλθει τελικά". Ακόμη πάντως, ούτε η συγκεκριμένη τακτική έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ζ. Κ.