Oι σπόντες της Γερμανού: για ποιά χτυπάει η καμπάνα;

12.07.2012
Mόλις χτες διαβάζαμε στο περιοδικό "Ciao" τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου και τις ευχές της σχετικά με την σχέση της Ναταλίας Γερμανού με το Γιώργο Νινιό.

Η Ναταλία Γερμανού και ο Γιώργος Νινιός προσπαθούν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους κρατώντας τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά η Μαρία Ιωαννίδου, τελευταία σύζυγος του Φρέντυ Γερμανού, είπε τη γνώμη της και στο περιοδικό και στη... Ναταλία.

"Πιστεύω ότι αξίζει, είναι πολύ καλός ηθοποιός και ελπίζω να τα πάνε καλά. Είναι αρκετά μεγαλύτερος από τη Ναταλία και είναι σοβαρός. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για τον Γιώργο Νινιό, της είπα ότι είναι σκεπτόμενος άνθρωπος και μου αρέσει πολύ. Τη βλέπω πολύ θετικά τη σχέση τους. Η Ναταλία διανύει μια πολύ καλή περίοδο στη ζωή της. Είναι πιο ώριμη, πιο κατασταλαγμένη και ελπίζω να παραμείνει ερωτευμένη» ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου στο περιοδικό αλλά μάλλον οι δηλώσεις της έκαναν την Γερμανού να αφρίσει!

Η ίδια δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με το Γιώργο Νινιό ενώ ήδη ακούγονται τα σενάρια χωρισμού του εδώ και λίγους μήνες ζευγαριού.

Οι δηλώσεις της Ιωαννίδου ήταν όπως φαίνεται εκείνες που έκαναν τη Ναταλία να αφιερώσει ένα οργισμένο ποστ της στο Twitter σε όποιον καταλαβαίνει!

"Διαβάζω όλα αυτά που άλλοι λένε για μένα χωρίς εμένα... Τόσα σενάρια επιστημονικής φαντασίας να πηγαίνουν χαμένα. Τι κρίμα."

Για να δούμε, την άκουσε η Μαρία Ιωαννίδου την καμπάνα που χτύπησε;