Η Χάρπερ έφαγε λάχανο τη Σούρι

11.07.2012
Τι να κάνουν και τα καημένα τα παιδιά! Αφού κανείς δεν… φυτρώνει σε αυτή τη ζωή τη γονιδιακή "επιβάρυνση" δεν τη γλιτώνει κανείς. Ακόμη και σε θέματα στυλ.


Η Σούρι Κρουζ (Suri Cruise) περνά πολύ δύσκολα αυτό τον καιρό εξαιτίας του διαζυγίου των διάσημων γονιών της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε ακόμη ένα "χτύπημα" που ενδέχεται να την τάραξε επίσης.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του Νο1 κατασκευαστή προσωποποιημένων παιδικών προϊόντων της Βρετανίας My1stYears.com την πρώτη θέση στη λίστα με τα 10 πιο στυλάτα παιδιά διασήμων κατέκτησε η Χάρπερ Χέβεν Μπέκαμ (Harper Seven Beckham), η οποία παρεμπιπτόντως χθες είχε τα πρώτα γενέθλιά της.

Με μαμά τη Βικτόρια (Victoria), η μοίρα της μικρής είναι… προδιαγεγραμμένη ακόμη και αν ο ίδιος ο πατέρας της θεωρεί την γκαρνταρόμπα της "γελοία".

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται η κόρη της Αμάντα Χόλντεν (Amanda Holden) Χόλι Ρόουζ (Holly Rose), η οποία προκαλεί μεγάλη έκπληξη αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει εκτεθεί ιδιαίτερα στη δημοσιότητα ακόμη.

Στη συνέχεια, ακολουθεί η Μπλου Άιβι (Blue Ivy), κόρη της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζι, ενώ η Σούρι (Suri) έχει καταλάβει μόλις την έκτη θέση μετά και τον Μέισον Ντας Ντίσικ (Mason Dash Disick) γιο της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Ζ. Κ.