Αποχώρηση-βόμβα στον Όμιλο του ΑΝΤ1

10.07.2012
«Το να φεύγεις δεν είναι ποτέ εύκολο…Αλλά έρχεται ο καιρός που πρέπει να προχωρήσουμε. Με το κεφάλι ψηλά και κυρίως με χαμόγελο».

Με τον τρόπο αυτό διευθυντής πολύ γνωστής δισκογραφικής εταιρίας ανακοινώνει μέσω Twitter την ξαφνική του αποχώρηση. Ο λόγος για τον Μάκη Πουνέντη, ο οποίος αποτελεί πλέον παρελθόν για την Heaven, προκαλώντας πολλά ερωτήματα για τους λόγος που έφυγε.

Εξάλλου, η παρουσία του στο τιμόνι της εταιρίας μόνο πετυχημένη θεωρείται πετυχημένη, έχοντας εξασφαλίσει σε περίοδο κρίσης τη μεταγραφή των ηχηρών ονομάτων της αγοράς, όπως του Αντώνη Ρέμου και του Γιάννη Πλούταρχου. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ηλεκτρισμένες σχέσεις του με τον γενικό διευθυντή τηλεόρασης Αλεξάντερ Χόλαντ, έφεραν την οριστική ρήξη.

Το ερώτημα είναι, τι θα γίνει με το ραδιόφωνο του Ρυθμού, όπου είναι διευθυντής και παραγωγός. Όπως διαβάζουμε, φαίνεται ότι κι εδώ μεθοδεύεται η βελούδινη αποδέσμευση του. Εξάλλου, ο Πουνέντης έχει ήδη ζητήσει άδεια 100 ημερών και η επιστροφή του, γύρω στον Οκτώβριο, συμπίπτει με τη λήξη του συμβολαίου του.