Κρουζ & Χολμς: Και ξαφνικά... τα βρήκαν!

10.07.2012
Ενώ όλα έδειχναν ότι το πρώην ζεύγος των ηθοποιών ετοιμάζεται για μια σκληρή δικαστική μάχη με τρόπαιο την κηδεμονία της 6χρονης κόρης τους, οι δυο τους εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση περί σεβασμού της ιδιωτικής τους ζωής κ.λπ. κ.λπ...

Η αιφνιδιαστική ανακοίνωση που είδε το βράδυ της Δευτέρας το φως της δημοσιότητας ανατρέπει το σκηνικό που είχε διαμορφωθεί σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης λίγες ώρες νωρίτερα, σύμφωνα με το οποίο η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) ήταν έτοιμη να διεκδικήσει την αποκλειστική κηδεμονία της Σούρι (Suri) υπό την απειλή του προσηλυτισμού της από την αίρεση της Σαϊεντολογίας, ενώ ο πατέρας της και πανίσχυρος σταρ Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ (Tom Cruise) δήλωνε ότι θ' αφήσει την πρώην να εκτεθεί μέχρις εσχάτων στα μέσα ενημέρωσης, ώστε να της καταφέρει το καίριο χτύπημα.

Όμως, εκεί που οδεύαμε για κανονική σφαγή, ο εκπρόσωπος του Κρουζ δήλωσε στο πρακτορείο TheWrap πως ο ίδιος και η Χολμς "αλληλοδεσμεύτηκαν να συνεργαστούν ως γονείς προς το καλύτερο συμφέρον της Σούρι" και ως εκ τούτου "θέλουν να προστατεύσουν τις ιδιωτικές τους υποθέσεις και δείξουν τον απαραίτητο αμοιβαίο σεβασμό για τις πεποιθήσεις αλλά και τον ρόλο του καθενός τους ως γονέων".

Λεπτομέρειες για τον διακανονισμό δεν έγιναν γνωστές. Όμως σύμφωνα με το περιοδικό People, το ζεύγος των ηθοποιών θα προσπαθήσει να λύσει τις διαφορές του εξωδικαστικώς:

"Η υπόθεση επιλύθηκε και οι δύο πλευρές υπέγραψαν τη συμφωνία. Είμαστε ευτυχείς για την Κέιτι και την οικογένειά της και χαιρόμαστε που η ίδια κάνει ένα νέο ξεκίνημα για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της", επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της διάσημης ηθοποιού, Τζόναθαν Γουλφ.

Μάλιστα, ανεπίσημες πηγές αναφέρουν ότι η Σούρι θα παραμείνει με τη μητέρα της στη Νέα Υόρκη και ο Τομ Κρουζ θα έχει ενισχυμένα δικαιώματα να την επισκέπται.

Η 33χρονη ηθοποιός εξέπληξε τους πάντες στα τέλη Ιουνίου καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου εναντίον του 50χρονου Κρουζ, ενώ εκείνος βρισκόταν στην Ισλανδία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας.

Αυτό ήταν το τρίτο στεφάνι για εκείνον μετά τους γάμους του με τις επίσης ηθοποιούς, Μίμι Ρότζερς (Mimi Rogers) και Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman).