Ξέσπασμα Τόνι: Η κατάθλιψη, τα κιλά, τα τρίτα πρόσωπα

25.06.2012
Τελειωμό δεν έχει η κόντρα ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τονι Μαυρίδη. Και μπορεί μέχρι πρόσφατα η κόντρα τους να περιοριζόταν στο μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας, όμως, τώρα έχει περάσει σε προσωπικό επίπεδο με πολλές "καυτές" αποκαλύψεις...

Το τι σούρεται τις τελευταίες μέρες, δεν υπάρχει. Μάλιστα, στην αντεπίθεση έχει περάσει ο Τόνι, ο οποίος δεν μπορεί με τίποτε να χωνέψει τα όσα είπε ή υποννόησε η πρώην του στην τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Εξάλλου, όπως λέει, οι δηλώσεις εκείνες της Έλενας τον ανάγκασαν να μιλήσει δημόσια. Και να αποκαλύψει πολλά.

Για τους μάνατζερ της Παπαρίζου, την οποία ανέλαβαν όταν εκείνος ήταν άρρωστος και περνούσε κατάθλιψη. "Γνωρίστηκαν με την Έλενα σε μια αδύναμη στιγμή που χρειαζόταν στήριγμα, το 2008. Τότε εγώ είχα αρρωστήσει, λόγω της κατάθλιψης που πέρασα με αποτέλεσμα να φύγω από τη νύχτα και να μη μπορώ να δουλέψω με την Έλενα. Όταν επέστρεψα ήταν πολύ αργά. Τότε είχα χάσει την Έλενα και προσωπικά και επαγγελματικά. Εγώ ήμουνα φυτό για αυτό είχα πάρει και τα κιλά. Πήγαινα χρόνια σε ψυχολόγο. Όλα ξεκίνησαν από κρίση πανικού το 2007. Πέρασα δύσκολα. Άνοιξα στούντιο στο σπίτι για να μπορέσω να κάνω δίσκο στην Έλενα. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Μαυρίδης αναφέρθηκε και στη νυν αγαπημένη του και στην περίφημη αποκάλυψη της Παπαρίζου, ότι πήγε στο σπίτι τους και την είδε μέσα. «Η Έλενα δεν ήρθε στο σπίτι για να πάρει ένα κλειδί και κάτι χαρτιά, όπως είπε στον Κωστόπουλο, αλλά για να στεγνώσει ένα παντελόνι. Τότε είδε εμένα με την καινούργια μου την κοπέλα. Έτσι, όπως το έθεσε ήταν σαν να χωρίσαμε γιατί μας έπιασε στα πράσα. Εγώ με το κορίτσι γνωριστήκαμε τον Σεπτέμβρη. Μπορεί να της βγήκε αυθόρμητα και να μην το σκέφτηκε καν, αλλά πρέπει να το διορθώσει»