Πώς θα έλεγαν το παιδί της Έιμι Γουάινχαουζ;

25.06.2012
Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον χαμό της διάσημης τραγουδίστριας, έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις σχετικά τον "διακαή της πόθο να γίνει μάνα".


Η σχέση της Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) με τον πρώην σύζυγό της, Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ (Blake Fielder-Civil) υπήρξε κάτι παραπάνω από εκρηκτική με τους γονείς της να τον θεωρούν Νο1 υπεύθυνο για τον θανάσιμο –όπως προέκυψε- εθισμό της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2005 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2007 για να χωρίσουν τελικά δύο χρόνια αργότερα.

Όμως, όπως προκύπτει από σημερινή συνέντευξη της πρώην πεθεράς της τραγουδίστριας, η σχέση τους δεν τελείωσε τότε. Αντίθετα…

"Η Έιμι ήθελε σαν τρελή να κάνει ένα παιδί και εκλιπαρούσε γι' αυτό τον Κέβιν, ακόμη και μετά τον χωρισμό τους. Μάλιστα είχε αποφασίσει ότι θα το ονομάσει Λάκι (δηλ. Τυχερό)", αποκαλύπτει η κυρία Ζορζέτ (Georgette) συμπληρώνοντας ότι "τα παιδιά ήταν πολύ ερωτευμένα μεταξύ τους, αλλά μπήκαν στη μέση τα ναρκωτικά".

"Έχω δει γράμματα της Έιμι στον Μπλέικ, που δείχνουν πόσο κολλημένη ήταν μαζί του ακόμη και μετά τον χωρισμό. Μάλιστα υπέγραφε τα γράμματα ως 'η γυναίκα σου' ακόμη και τότε", συνεχίζει η πρώην πεθερά της Γουάινχαουζ προσθέτοντας ότι η νύφη της ήθελε σώνει και καλά "να πιάσει το παιδί ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου".

Όσο για το πώς βρέθηκαν τα γράμματα αυτά στην κατοχή της; Η κυρία Ζορζέτ υποστηρίζει ότι ο Μπλέικ της τα έδειξε λίγο πριν μπει στη φυλακή όπου βρίσκεται για ληστεία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ζ. Κ.