Ξαφνικός χωρισμός στη showbiz

25.06.2012
Έζησαν μαζί 13 ολόκληρα χρόνια. Δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Ίσως γιατί οι ίδιοι δεν ήθελαν, ίσως γιατί δεν το ήθελε η... μοίρα. Εξάλλου, κάθε φορά που σχεδίαζαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, κάτι συνέβαινε και τα σχέδια ναυαγούσαν...

Ο λόγος για την Φωτεινή Δάρρα και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, οι οποίοι όπως διαβάζουμε, χώρισαν και πλέον τραβούν χωριστούς δρόμους. Ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος και η σχέση τους... "καρμική", όπως έλεγε η ίδια η Δάρρα σε συνεντεύξεις της. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο People, όταν η τραγουδίστρια γνώρισε τον πετυχημένο συνθέτη, ήταν αρραβωνιασμένη με τον δημοσιογράφο, Νίκο Μάνεση.

Επειδή, όμως, είχαν προγραμματίσει τα πάντα για τον γάμο, τελικά παντρεύεται τον Μάνεση, για να χωρίσουν ακριβώς μία εβδομάδα μετά. Ο δρόμος για τον... Παπαδημητρίου ανοίγει και όλα αυτά τα χρόνια η σχέση τους και κυρίως οι... προθέσεις της Δάρρα αμφισβητήθηκαν έντονα. Πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν ότι ήταν μαζί του για να κάνει καριέρα.

Εκείνη, στην αρχή έκλαιγε με όσα άκουγε, αλλά στη συνέχεια έμαθε να κλείνει τα αυτιά της. Το ζευγάρι ζούσε σε μία μεζονέτα στα νότια προάστια, δεν έκανε πολλές κοσμικές εξόδους, αφού προτιμούσε τα βράδια να τα περνάει στο σπίτι.

Τα νέα του χωρισμού τους ξάφνιασαν. Ίσως σε κάποιους και να μην ήρθαν ως... κεραμμίδα. Πάντως, κάποιοι δηλώνουν ότι η Δάρρα (όσο κι αν ακούγεται παράξενο) ζήλευε πολύ τον Παπαδημητρίου και αντιδρούσε... ανάλογα.