Η γυναίκα που χώρισε Ντεπ & Παραντί γουστάρει και γυναίκες!

21.06.2012
Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε επίσημα ο χωρισμός του διάσημου αγαπημένου ζεύγους, άρχισαν τα… όργανα που μιλούν κυρίως για "τρίτο πρόσωπο".


Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) και η Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) "χώρισαν φιλικά", σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ηθοποιού- ύστερα από 14 χρόνια σχέσης και ζητούν από τα ΜΜΕ να σεβαστούν τους ίδιους και τα δύο παιδιά τους, την 12χρονη Λίλι Ρόουζ (Lilly Rose) και τον 10χρονο Τζακ (Jack).

Μόλις, όμως, αυτό το ζητηματάκι της επίσημης ανακοίνωσης ολοκληρώθηκε άρχισαν και τα παρατράγουδα…

Έτσι, οι κακές γλώσσες θέλουν πίσω από την αιτία του χωρισμού να βρίσκεται η νεαρή ηθοποιός Άμπερ Χερντ (Amber Heard) η οποία πρωταγωνίστησε δίπλα στον Ντεπ στην ταινία "The Rum Diary". (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Οι δύο ηθοποιοί, λέγεται ότι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας αλλά η… φλόγα δεν άργησε να ανάψει.

Μάλιστα, φήμες θέλουν την 26χρονη ηθοποιό να επισκέπτεται πολύ συχνά τον Τζόνι στο Νέο Μεξικό όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας "The Lone Ranger", ενώ πληροφορίες του περιοδικού "Globe" θέλουν τον Ντεπ να έχει αγοράσει στην αγαπημένη του ένα άλογο ώστε να κάνουν ιππασία μαζί.

Τώρα, το γεγονός ότι η όμορφη Άμπερ έχει αποδείξει ότι έχει το ίδιο ενδιαφέρον -σεξουαλικά- τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες, έχοντας κάνει επανειλημμένα και ομοφυλοφιλιικές σχέσεις, δεν φαίνεται να ενοχλεί τον Ντεπ. Στο κάτω κάτω... Κανείς δεν είναι τέλειος! Άσε που δεν λείπουν και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον διάσημο ηθοποιό εργένη. Θα δείξει...

Ζ. Κ.