Αϊβάζης: "Αν δεν είχα παιδί μπορεί να χώριζα"

20.06.2012
Ο Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενγάκη και μίλησε για την σχέση του με την σύζυγο του Μαρία Κορινθίου, για την μικρή τους κόρη αλλά και για τα σχέδια για να μετακομίσουν στην Αμερική.

"Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν η ζωή σας , αν είχατε μείνει τότε που είχατε πάει στην Αμερική;" ρώτησε η Ελένη και ο Γιάννης ενθουσιάστηκε:"Ελένη πολύ ωραία ερώτηση" , είπε ο ηθοποιός και συνέχισε: "το γεγονός ότι έχουμε ένα παιδί δεν σημαίνει ότι μας κόβει τα φτερά και ότι δεν μπορούμε να πάμε στην Αμερική, αυτό θα ήταν και πιο καλό για το παιδί. Υπάρχουν πάρα πολλές σκέψεις. Αν είχαμε μείνει τότε θα ήμασταν Αθήνα-Λος Άντζελες συνέχεια. Δεν μ’αρέσει να λέω τι θα γινόταν αν δεν είχαμε το παιδί , μπορεί και αν είχαμε χωρίσει γιατί και οι δύο είμαστε εκρηκτικοί χαρακτήρες", είπε ο ηθοποιός μέσα στην ειλικρίνεια!

"Τώρα έχετε κουλάρει" ρώτησε εύλογα η Ελένη "γιατί είστε έντονοι χαρακτήρες" συνέχισε η παρουσιάστρια. "Βλέπουμε το τώρα, που πηγαίνουμε πώς προχωράμε. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς την Ισμήνη" είπε για την κόρη του ο ηθοποιός ενώ τόνισε οτι όπως έχουν τώρα τα πράγματα στην Ελλάδα είναι δύσκολο να κάνει σκέψεις για δεύτερο παιδί! Χαρά που θα έκανε η Κορινθίου τώρα που έμαθε ότι έχουμε και πρωθυπουργό, σου λέει κάτι μπορέι να γίνει και να αλλάξει γνώμη τώρα...

Ελένη Αναστασάκη