Η κόρη της Γουίτνεϊ σνόμπαρε τον γάμο του μπαμπά

20.06.2012
Ο Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) παντρεύτηκε αλλά η Μπόμπι Κριστίνα (Bobbi Kristina) δεν του έκανε την… τιμή!


Τέσσερις μήνες μετά τον ξαφνικό χαμό της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) ο άντρας που στιγμάτισε τη ζωή της και της χάρισε τη μονάκριβη κόρη της, αντάλλαξε γαμήλιους όρκους με την αγαπημένη του Αλίσια Έθερετζ (Alicia Etheredge) στη Χαβάη.

Η Έθερετζ τυγχάνει μάνατζερ του Μπράουν και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2010, τρία χρόνια μετά το διαζύγιο του Μπόμπι από τη Χιούστον.

Οι νεόνυμφοι έχουν ήδη έναν γιο μαζί, τον 3χρονο Κάσιους (Cassius), ο οποίος μάλιστα έπαιξε και έναν ρόλο κουμπάρου στον γάμο των γονιών του, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά του γαμπρού ήταν εκεί. Αν και όχι όλα…

Αντίθετα με τον 23χρονο Λάντον (Landon), την 22χρονη ΛαΠρίνσια (La'Princia) και τον 19χρονο Μπόμπι Τζούνιορ (Bobby Jr.), η 19χρονη Μπόμπι Κριστίνα δεν παραβρέθηκε στον γάμο του πατέρα της, επιλέγοντας να μη διακόψει τη δουλειά της.

Συγκεκριμένα, αυτό τον καιρό, η κόρη τη Γουίτνεϊ πραγματοποιεί τα γυρίσματα της νέας ριάλιτι σειράς στην οποία θα πρωταγωνιστεί έχοντας δίπλα της παντού και πάντα τον αγαπημένο της, Νικ Γκόρντον (Nick Gordon).

Ζ. Κ.