Ξανά μαζί Άστον Κούτσερ & Ντέμι Μουρ;!

28.05.2012
Κάτι που μέχρι χθες ίσως φάνταζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας έρχεται ολοένα και πιο κοντά στην πραγματικότητα με τη διάσημη σταρ να φέρεται έτοιμη να συγχωρήσει τον άπιστο πρώην σύζυγό της.


Ύστερα από πολύ καιρό που πέρασε μην ξέροντας "πού πατά και πού βρίσκεται", η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) άλλαξε όνομα στο Twitter, πήρε λίγα κιλάκια, επέστρεψε στη δουλειά και έσκασε μύτη με "νέο αμόρε". Για τα μάτια του κόσμου;

Μάλλον, γιατί σύμφωνα με το RadarOnline η 49χρονη σταρ μπορεί να έχει σταθεί ξανά στα πόδια της, αλλά φαίνεται πως ο δρόμος τη φέρνει ξανά στην αγκαλιά του Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher). Και μάλιστα με τις ευλογίες της εκκλησίας τους.


Οι φήμες περί επανασύνδεσης των πρώην συζύγων πήραν φωτιά, ύστερα από τη δημόσια συνάντησή τους στο πάρτι γενεθλίων που έκανε ο ραβίνος Γεχνούντα Μεργκ (Yehuda Berg) –ο οποίος παρεμπιπτόντως ευλόγησε τον γάμο τους το 2005.

Η παρατεταμένη και ιδιαίτερα σφιχτή αγκαλιά που το ζευγάρι αντάλλαξε "γέμισε τον χώρο με σπίθες" που δεν άφηναν περιθώριο για αμφιβολία σχετικά με το συναίσθημα που υπάρχει εκεί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Και αυτή δεν ήταν η πρώτη συνάντησή τους, όπως μεταδίδουν πηγές.

"Η Ντέμι και ο Άστον έχουν συναντηθεί ακόμη μερικές φορές τους τελευταίους μήνες προκειμένου να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν στο μέλλον", μεταφέρουν οι πηγές, τονίζοντας ότι παρόλο που το αρχικό σχέδιο έγραφε "διαζύγιο", δεν αποκλείεται να έχουμε το ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.

Κάτω από την πνευματική καθοδήγηση του Ραβί, φαίνεται ότι το διάσημο πρώην ζεύγος βρίσκει αρχικά την ψυχική ηρεμία που αποζητά με τον μεν Κούτσερ να παραδέχεται δημόσια τα "πολλά λάθη που έκανε τον περασμένο χρόνο" και την δε Ντέμι να τιτιβίζει σχετικά με "την τεράστια σημασία της συγχώρεσης".

Συγκεκριμένα, στον ιδιαίτερα συγκινητικό λόγο που εκφώνησε προς τιμή του εορτάζοντος Ραβί, ο 36χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έκανε πολλά λάθη ενώ την ίδια στιγμή, η Ντέμι έγραφε στο Twitter της "Όλοι κάνουμε λάθη. Μην αφήσεις αυτό να γίνει ο λόγος να χάσεις την εμπιστοσύνη σου σε κάποιον". Πόσο κάνουν 1 και 1 είπαμε;

Πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρώην σύζυγος της Μουρ, Μπρους Γουίλις (Bruce Willis), είναι κάθετος ως προς τη βασική συμβουλή που δίνει στις τρεις κόρες τους: "Μη γίνετε σαν τη μάνα σας". Αναμένουμε τις εξελίξεις.

Ζωή Κίττα